Menu

Carola - det bästa av mig - Extrakonsert!

Västerås

Västerås Konserthus
lördag, 31 januari 2015 kl:16:00

Det bästa av mig - Carola på turne! (Extrakonsert)

Carola är tillbaka! Varje lördag glänser Carola med sina låt-tolkningar i ”Så Mycket Bättre” och Carolas version av ”Tell med this night is over” klättrar just nu på listorna. I vår beger sig Carola på turne - den första turnen på fem år! ”Det bästa av mig” besöker 19 städer med start i Helsingborg den 30 januari.

- Nu känns tiden rätt för mig att åka ut på turne med mina nya och största hits. Den senaste tidens nytändning har fått mig att utvecklas och jag upplever en av de lyckligaste perioderna i mitt liv just nu!

Under hennes mer än 30-åriga karriär har Carola Häggkvist etablerat sig som en av Sveriges i allra högsta grad mest framgångsrika artister. Några av hennes största hits, ”Främling”, ”Mickey”, Gloria och ”Fångad Av En Stormvind” (som gjorde henne till vinnare i Eurovision Song Contest 1991) är en del av den svenska musikhistorien och få artister kan stoltsera med fler guld- och platinasäljande album (13 stycken).

Carola har även medverkat i ett flertal musikaler. Bland annat sågs hon i rollen som Maria i ”Sound of Music” vilket gav henne det prestigefyllda priset Guldmasken.

Just nu ser vi Carola i populära TV-programmet ”Så Mycket Bättre”. Efter premiäravsnittet hyllades Carola enormt efter hennes version av ”Tell me this night is over” och media började skriva om att de rekordhöga tittarsiffrorna var ett resultat av ”Carola-effekten”.

Turnen Det bästa av mig når 19 städer med premiär i Helsingborg den 30 januari och avslutning i Örebro den 22 mars.

- Jag känner mig oerhört peppad över att få bjuda publiken på det bästa av mig från mina 32 år på scen.

Arr: Västmanlandsmusiken

Längd: 90 min

Västerås konserthus invigdes den 7 september 2002 av kung Carl XVI Gustaf. Sedan dess har konserthuset varit en stor succé. Första verksamhetsåret hade konserthuset cirka 86 000 besökare. Stora salen har 912 platser och den lilla cirka 200 platser. Västerås Konserthus kan bjuda på allt mellan lokal folkmusik till de största artisterna. Konserthusets akustik räknas som europaledande.


Konserthuset i Vasaparken byggdes på kort tid. Den 1 februari 2001 togs beslut om projektering i Västerås kommunstyrelse, 14 maj 2001 påbörjades bygget och 7 september året efter var det dags för invigning. Konserthuset är ritat av Archus Arkitekter med Johnny Pettersson som ansvarig arkitekt. Handläggande arkitekt har varit Erik Bruhn. För akustiken ansvarade Jan-Inge Gustafsson.


Konserthuset inrymmer restaurangen KonserthusTerrassen.

Datum / Tid

lördag, 31 januari 2015 kl: 16:00

Plats

Västerås, Västerås Konserthus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

525

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad