Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Västerås Comedy Club

Västerås OfficersmässDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Sommarskratt tillsammans med Västerås Comedy Club!

Bästa standupen i Västerås hittar ni alltid på Västerås Comedy Club. Vår ambition är att varje kväll erbjuda våra gäster en generös blandning av de största och hetaste namnen på standupscenen just nu samtidigt som vi introducerar nya talanger. För första gången någonsin kör vi nu sommarföreställningar ute vid vackra Västerås Officersmäss. Denna kväll uppträder: Carl Stanley, David Sundin & Joacim Björkvall som konferencier. Fler komiker presenteras inom kort

Carl stanley
Han har på kort tid etablerat sig som det absolut största framtidslöftet inom svensk standup. Han har utsetts till Årets nykomling på Svenska Standupgalan, gjort hundratals standup-gig, haft flera miljoner visningar för sina komiska vloggar och etablerat sig som den yngsta panelmedlemmen någonsin i TV4:s “Parlamentet”. Han har turnerat runt med sin föreställning "Ärligt talat" som även sänts på SVT. Förutom standupen så är han även aktuell både med sin egen Carl Stanley Podcast men också Tombola Podcast tillsammans med kollegan Marcus Berggren.

David Sundin
För de flesta är han kanske mest igenkänd som domare och sidekick till Babben i det populära Bäst i Test på SVT. Han har även medverkat i produktioner såsom Melodifestivalen och ”Inte OK”. I höstas programledde han också den svenska Idrottsgalan. Förutom sin medverkan i TV har även David gjort sig känd som en av branschens absolut roligaste ståuppkomiker med sin bisarra stil.

MC: Joacim Björkvall
Inflyttad ålänning och grundare av Västerås Comedy Club! Har uppträtt på Sveriges största standupklubbar som RAW comedy club samt Norra Brunn. Han har även turnerat i Finland med Humorlandskampen samt vart supportkomiker till komiker såsom Al Pitcher, Mårten Andersson med flera. I höstas turnerade han även med sin egen standupföreställning Nationalitetskris där han gjorde upp med åländska nationalitetskris en gång för alla.

Fler komiker presenteras inom kort!

Matpaket:
Till denna show har ni möjlighet att köpa vårt matpaket som förutom entrébiljett inkluderar grillbuffé innan föreställningen samt bra reserverade sittplatser närmast scenen. Vi tänder grillarna 18:30 och serverar vår populära BBQ-buffé. Matgäster bör vara på plats senast 19:00.

Hitta hit:
Fri parkering finns på plats, vill ni lämna bilen hemma går buss linje 2 mot Björnön förbi här.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-08-08 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: