kl: 18:00

Sirocco

Västerås OfficersmässDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Sirocco spelar sånger från judiska musiktraditioner på språken ladino, jiddisch, hebreiska och arabiska.

Sirocco tar publiken med på en resa genom historien med sitt unika sound och i nyskapande arrangemang. De musikaliska influenserna kommer bland annat från Sydamerikanskt folkmusik och flamenco. Dramatiskt, djupt känslosamt och strålande skickligt är ord som beskrivit Sirocco och som gett gruppen ett namn inom den svenska folk & världsmusikscenen.

Kärnan i gruppen är sångerskan Sofia Berg-Böhm och gitarristen Patrik Bonnet som startade sitt samarbete i en vilja att binda samman musik från vitt skilda håll och skapa en ny klangvärld. Sirocco debutalbum ”Amirim” kom 2014 och valdes ut som en av årets bästa skivor i Göteborgsposten. Nytt för i år är samarbetet med slagverkaren Fredrik Gille och cellisten Hanna Stenlund-Monthan.

På scen:
Sofia Berg-Böhm, sång
Patrik Bonnet, gitarr och oud
Hannan Stenlund Monthan, cello
Fredrik Gille, slagverk

Vi öppnar kl 16 för mat-, och bargäster. Konserten börjar ca kl 18. Konserten är utomhus så klä dig passande med anledning av vädret.

Åldersgräns 13 år.
Ok för yngre i målsmans sällskap.

För mer information vänligen besök vår hemsida:
www.vasterasofficersmass.se

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-06-09 18:00


Plats/Lokal:

Adress:

Västerås, Flottiljgatan 73


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook