kl: 20:00

Py Bäckman & Janne Bark

Västerås OfficersmässDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Torsdag 13 juni kommer Py Bäckman och Janne Bark till Västerås officersmäss.

På 80-talet fyllde Py tillsammans med Raj Montana Band och Dan Hylander arenor med entusiastiska åhörare som sjöng med i hits som Jag lever, Flyg iväg, Kristall, Concordelia m.fl Py Bäckman är en av Sveriges mesta anlitade textförfattare skrivit texter och låtar som fått stor publik med andra artister. T.ex Helene Sjöholms Gabriellas sång, Per Moraeus Koppången och Tommy Körbergs Stad i ljus för att nämna några.

Janne Bark, som annars synts och hörts bl.a med Triad och Ulf Lundell i många år, har även givit ut några soloskivor och en platta med Py. ! Den gamla, såväl som den nya låtskatten, får ny kostym denna kväll och förhoppningsvis får vi höra historierna bakom låtarna och lite till.

Övrigt komp består av Magnus Ludvigsson på keyboard och kör som började sin musikaliska bana i musikskolan i Västerås och senare musikgymnasiet. Pontus Ludvigsson spelar slagverk och körar. De två senaste åren har Magnus och Pontus även varit Västeråsaktuella i Steam hotels julshower där de med sitt band stått för produktion och komp.

Vi öppnar kl 18 och serverar vår populära BBQ. Konserten börjar ca 20. Våra ätande gäster har sittplatser reserverade närmast scenen. Konserten är utomhus så klä dig passande med hänsyn till vädret.

Åldersgräns 13 år.

För mer information vänligen besök vår hemsida:
www.vasterasofficersmass.se

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-06-13 20:00


Plats/Lokal:

Adress:

Västerås, Flottiljgatan 73


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook