Menu

Anders Widmark Med Gäst: Ace Wilder

Västerås

Västerås Officersmäss
söndag, 16 juni 2019 kl:18:00

Anders Widmark
Är en av Sveriges absolut främsta jazzpianister och har bla vunnit 2 Grammis. Med 11 plattor i bagaget så är han även aktuell med långfilmen A Music story som mycket väl kan bli en riktig kioskvältare. Filmen har premiär 14 juni och 16 juni är det så dags för en mycket spännande och intressant konsert. Enda sättet att få veta hur spännande är helt enkelt att närvara vid konserten.

Ace Wilder
Efter att i flera år också ha sjungit och dansat bakom flera internationella artister på turnéer världen över bestämde hon sig 2012 för att satsa på en solokarriär och fick snabbt kontrakt med EMI Records och Warner Music. Hon har gett ut singlar som Do It , vilken bland annat hörts i flera amerikanska TV-serier och reklamfilmer och följde hösten 2013 upp den med singeln Bitches Like Fridays , som även har blivit remixad av flera kända DJ:s. Hösten 2013 släpptes även EP:n A Wilder, som utsågs till Bästa EP vid Scandipop Awards i januari 2014. Ace Wilder deltog i Melodifestivalen 2014 med låten Busy Doin Nothin och tog sig i den tredje delfinalen vidare till finalen i Friends Arena den 8 mars 2014. Där kom hon på en andra placering med 210 poäng, efter Sanna Nielsen som fick 212 poäng. I Melodifestivalen 2016 tävlade Ace Wilder i första deltävlingen med låten Don t Worry. Hon tog sig direkt till finalen den 12 mars. Väl i finalen slutade hon på tredje plats. I Melodifestivalen 2017 tävlade Wilder i första deltävlingen med låten Wild Child där hon tog sig till final.

Ace är högaktuell i Anders film och kombon blir mycket spännande att se ihop live.

Vi öppnar kl 16 och serverar vår populära BBQ. Konserten börjar ca kl 18 och våra ätande gäster har reserverad plats närmast scen. Konserten är utomhus så klä dig passande med hänvisning till vädret

Åldersgräns 13 år.

För mer information vänligen besök vår hemsida:
www.vasterasofficersmass.se

Datum / Tid

söndag, 16 juni 2019 kl: 18:00

Plats

Västerås, Västerås Officersmäss

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad