kl: 18:00

Anders Widmark Med Gäst: Ace Wilder

Västerås OfficersmässDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Anders Widmark
Är en av Sveriges absolut främsta jazzpianister och har bla vunnit 2 Grammis. Med 11 plattor i bagaget så är han även aktuell med långfilmen A Music story som mycket väl kan bli en riktig kioskvältare. Filmen har premiär 14 juni och 16 juni är det så dags för en mycket spännande och intressant konsert. Enda sättet att få veta hur spännande är helt enkelt att närvara vid konserten.

Ace Wilder
Efter att i flera år också ha sjungit och dansat bakom flera internationella artister på turnéer världen över bestämde hon sig 2012 för att satsa på en solokarriär och fick snabbt kontrakt med EMI Records och Warner Music. Hon har gett ut singlar som Do It , vilken bland annat hörts i flera amerikanska TV-serier och reklamfilmer och följde hösten 2013 upp den med singeln Bitches Like Fridays , som även har blivit remixad av flera kända DJ:s. Hösten 2013 släpptes även EP:n A Wilder, som utsågs till Bästa EP vid Scandipop Awards i januari 2014. Ace Wilder deltog i Melodifestivalen 2014 med låten Busy Doin Nothin och tog sig i den tredje delfinalen vidare till finalen i Friends Arena den 8 mars 2014. Där kom hon på en andra placering med 210 poäng, efter Sanna Nielsen som fick 212 poäng. I Melodifestivalen 2016 tävlade Ace Wilder i första deltävlingen med låten Don t Worry. Hon tog sig direkt till finalen den 12 mars. Väl i finalen slutade hon på tredje plats. I Melodifestivalen 2017 tävlade Wilder i första deltävlingen med låten Wild Child där hon tog sig till final.

Ace är högaktuell i Anders film och kombon blir mycket spännande att se ihop live.

Vi öppnar kl 16 och serverar vår populära BBQ. Konserten börjar ca kl 18 och våra ätande gäster har reserverad plats närmast scen. Konserten är utomhus så klä dig passande med hänvisning till vädret

Åldersgräns 13 år.

För mer information vänligen besök vår hemsida:
www.vasterasofficersmass.se

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-06-16 18:00


Plats/Lokal:

Adress:

Västerås, Flottiljgatan 73


Fler tillfällen:Anders Widmark

Anders Widmark, Har du kvar din roda cykel på Spotify

Frestelser

Har du kvar din roda cykel

Anders Widmark, I denna ljuva sommartid på Spotify

Psalmer

I denna ljuva sommartid

Anders Widmark, Genom varje andetag på Spotify

Genom varje andetag

Genom varje andetag

Hans Anders Widmark, född 25 november 1963 i Uppsala, är en svensk jazzmusiker, kompositör och pianist. Fick SKAPstipendium 1991.


Widmark avslutade sin utbildning vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm 1986 och har sedan dess givit ut elva skivor. Han har spelat med jazzmusiker som Bob Brookmeyer, Eddie Harris, Clark Terry och med svenska sångerskorna Louise Hoffsten, Sara Isaksson, Helen Sjöholm och Rebecka Törnqvist. Han har också samarbetat med OD, Allmänna sången, Sundsvalls symfoniorkester och Uppsala Kammarsolister.
Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook