Menu

Dan Hylander Trio

Västerås

Västerås Officersmäss
fredag, 9 augusti 2019 kl:21:00

Fredagen 9 augusti kommer Dan Hylander trio till Västerås officersmäss.
I övrigt består ackompanjemanget av Magnus Ludvigsson på piano och kör samt Pontus Ludvigsson på percussion och kör. Dan Hylander, med plattor som Om änglar och sjakaler, Döende oskuld, Calypso, Bella notte, för att nämna några, har skrivit hur mycket låtar som helst. Det är ett angenämt problem att välja mellan alla låtar som publiken har speciella relationer till. Konserterna brukar bli långa för att vi ska hinna spela både de största hitsen och några av de nyare som ligger Dan och musikerna varmt om hjärtat. Dan har ju också skrivit låtar som blivit väldigt populära med andra artister. Alltid inom mig med Josefin Nilsson och Totta Näslund, Clown i mina kläder Totta, Så många mil så många år till Sven Erik Magnusson är några exempel.

Övrigt komp består av Magnus Ludvigsson på keyboard och kör som började sin musikaliska bana i musikskolan i Västerås och senare musikgymnasiet. Pontus Ludvigsson spelar slagverk och körar. De två senaste åren har Magnus och Pontus även varit Västeråsaktuella i Steam hotels julshower där de med sitt band stått för produktion och komp. Magnus har genom åren varit kapellmästare för många olika turnéer med bl.a Lena Ph, Elvis forever, Magnus Carlsson, Jessica Andersson, Sonja Aldén m.fl.

Vi öppnar kl 19 och serverar vår populära BBQ. Konserten börjar ca 21. Våra ätande gäster har reserverade platser närmast scen. Konserten är utomhus så klä dig passande.

Åldersgräns 18 år.

För mer information vänligen besök vår hemsida:
www.vasterasofficersmass.se

Datum / Tid

fredag, 9 augusti 2019 kl: 21:00

Plats

Västerås, Västerås Officersmäss

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad