Rigmor Gustafsson Quartet

Västerås OfficersmässDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Senast Rigmor Gustafsson släppte ny musik var 2014 med albumet ”When You Make Me Smile” och redan då fick hon inspiration till att påbörja nästa projekt. Albumet ”Come Home” släpps den 22 februari och består av nyskriven musik av Rigmor med texter av bl.a. Andreas Mattson, Anders Lundin och Lina Nyberg samt några tolkningar av Kate Bush, Joni Mitchell och Tanita Tikaram. När Andreas Mattsson, en av mina favoritlyriker, frågade om jag skulle vara intresserad av ett samarbete, blev jag jätteglad (och starstruck!). Jag är oerhört förtjust över det nya samarbetet och låtarna Andreas skrivit text till men också givetvis jätteglad att kunna fortsatta jobba med mina tidigare textförfattare” berättar Rigmor Gustafsson.

De senaste åren har Rigmor frekvent spelat med Jonas Östholm - piano, Martin Höper- bas och Chris Montgomery - trummor. Samarbetet har fördjupats och trion medverkar på albumet såväl som på livekonserterna. På albumet medverkar även Lisa Långbacka- accordeon och Margareta Bengtsson, och musiken (f.ö. endast av kvinnliga kompositörer) har fått texter av, förutom nämnda Andreas, Anders och Lina, även Sofia Pettersson, Tomas Bäcklund och Caroline Cederlöf (alias Grant). Titeln Come Home sätter ord på känslan Rigmor Gustafsson hittat i albumet. ”Med det här albumet känns det som om jag landat och nått något nytt, men också något som alltid funnits i mig. Det är svårt att hitta rätt ord för att uttrycka den lycka, lättnad och tacksamhet jag känner med detta album. Det känns som att jag kommit hem”

Vi öppnar kl 16 för matgäster och serverar vår populära BBQ. Konserten börjar kl 18. Ätande gäster har sittplatser närmast scen. Konserten är utomhus så klä dig passande.

Åldersgräns 13 år.

För mer information vänligen besök vår hemsida:
www.vasterasofficersmass.se

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-08-11 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Rigmor Gustafsson

Rigmor Gustafsson, After The Rain på Spotify

On My Way to You

After The Rain

Rigmor Gustafsson, Call Me Lonely på Spotify

When You Make Me Smile

Call Me Lonely

Rigmor Gustafsson, Let It Go på Spotify

When You Make Me Smile

Let It Go

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook