Menu

Cirkus Cirkör- Underart

Västerås

Västmanlandsteater
lördag, 25 oktober 2014 kl:18:00

hyllningen till en kraschlandning
En krasch. En omskakande, omvälvande smäll som skulle kunna vara slutet. Istället blir det en omstart och en väg framåt. Underart är en hyllning till det som händer efter en kraschlandning. Till det som händer tack vare en kraschlandning.
Sju artister blandar balansakter, akrobatik och intensiva fikapauser med specialskriven livemusik. Inspirerade av sina egna och varandras kraschlandningar hittar artisterna nya, oväntade sätt att utforska misslyckandet. Underart handlar om de skeenden som sätts i rörelse vid en krasch. Och om de krafter som tar en vidare efteråt. Underart är helt enkelt en uppriktig hyllning till att kraschlanda. Och till det förbannat sköna i att komma tillbaka.

Plats Stora scen
Längd 2 timmar inklusive paus
Rek ålder 10 år

Handikapplatser bokas i biljettkassan 021-470 41 10


Läs mer på:
www.vastmanlandsteater.se


Teaterhuset byggdes 1915 och är ritat av dåvarande stadsarkitekten Erik Hahr. Teatern rymmer en stor scen och en salong med cirka 400 platser. Sedan dess har teatern genomgått flera ombyggnationer och har numera även en liten scen: en ”black box” med cirka 100 platser.

Den 19 augusti 1915 invigdes teatern med Allan Rydings resande teatersällskap, som spelade August Strindbergs pjäs Gustav Vasa.

Datum / Tid

lördag, 25 oktober 2014 kl: 18:00

Plats

Västerås, Västmanlandsteater

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

200kr - 350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad