Menu

Stand up comedy i Växjö

Växjö

Araby Park Arena
söndag, 27 maj 2018 kl:19:00

Tre komiker med olika bakgrund intar den 27:e maj blackboxen på Araby Park Arena i Växjö.

Publiken bjuds på ett kraftpaket, med både smart, vardaglig och mörk humor som sticker ut. En av komikerna känner ni igen från välkända Släng dig i brunnen och som tidigare skämtskrivare åt Robin på Svt. En annan har belönats med Piratenpriset. Den tredje har roat publiken i Talang och driver Trelleborgs Comedy Club.

Gemensamt kommer de för att roa Växjö, dagen efter att Vårstad har firats, söndag 27 maj kl 19:00. Perfekt avslut på veckan.

Kom och skratta själv, med sambon eller vännerna. Ta med hela Smålandssläkten. Finns humor för alla. Eller köp en tidig väl uppskattad studentpresent...

På scen står Damian Alin, Tobias Erehed och Jan Sigurd som alla är väldigt omtyckta komiker med olika stilar. Nytt och fräscht material som sticker ut.

Föreställningen varar ca 60 min, ingen paus.

Rullstolsplatser bokas via Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.

Araby Park Arena är en mötesplats för idrott och kultur där människor kan mötas och själva utöva aktiveter eller ta del av de arrangemang anläggningen erbjuder. Araby Park Arena erbjuder även en mindre möteslokal som föreningar eller andra intressenter kan boka. Anläggningen är bemannad under öppethållande. Araby Park Arena är handikappanpassad med hiss, anpassade omklädningsrum, utan trösklar och med hörslingor i samtliga delar.

Datum / Tid

söndag, 27 maj 2018 kl: 19:00

Plats

Växjö, Araby Park Arena

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

180kr - 250kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad