Menu

Bortbytingen

Växjö

Araby Park Arena
lördag, 16 mars 2019 kl:14:00

En modern och lite läskig saga

En stressad mamma och pappa upptäcker under en skogspromenad plötsligt att deras barn har blivit utbytt mot en trollunge. Vad ska de göra nu? Här är Selma Lagerlöfs klassiska novell förlagd till modern miljö, men magin och sagans metaforer är lika starka och närvarande i pjäsen som när novellen skrevs för 100 år sedan. Och en sak är säker, hur vi behandlar andra kommer förr eller senare att påverka oss själva.

Föreställningen varar ca 50 min.

Rekommenderad för barn från 7 år.

www.regionteatern.se

Föreställningen ingår i Halli Hallå våren 2019.
Vid köp av biljetter till minst tre olika föreställningar i Halli Hallå-programmet vid ett och samma köptillfälle får du 20 % rabatt per biljett. Rabatten gäller så länge minst tre olika arrangemang återstår och kan inte kombineras med andra erbjudanden. De rabatterade biljetterna kan endast köpas genom Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.

Araby Park Arena är en mötesplats för idrott och kultur där människor kan mötas och själva utöva aktiveter eller ta del av de arrangemang anläggningen erbjuder. Araby Park Arena erbjuder även en mindre möteslokal som föreningar eller andra intressenter kan boka. Anläggningen är bemannad under öppethållande. Araby Park Arena är handikappanpassad med hiss, anpassade omklädningsrum, utan trösklar och med hörslingor i samtliga delar.

Datum / Tid

lördag, 16 mars 2019 kl: 14:00

Plats

Växjö, Araby Park Arena

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

70kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad