Menu

Klä På Klä Av

Växjö

Araby Park Arena
lördag, 19 oktober 2019 kl:14:00

En halsduk sätter sig på tvären och morfars byxor bjuder upp till dans. Klä på Klä av handlar om något av det första vi lär oss: att ta på kläderna. Hur gör jag? Vem blir jag? Och varför är det så svårt att ta på sig strumporna? Vardagskomik och igenkänning har fört Klä på klä av genom hela Sverige och ut i världen.

Rekommenderad ålder 2-4 år

Föreställningen ingår i Halli Hallå hösten 2019.
Vid köp av biljetter till minst tre olika föreställningar i Halli Hallå-programmet vid ett och samma köptillfälle får du 20 % rabatt per biljett. Rabatten gäller så länge minst tre olika arrangemang återstår och kan inte kombineras med andra erbjudanden. De rabatterade biljetterna kan endast köpas genom Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00 eller a href=http://www.ticketmaster.se/event/553143 target=_new http://www.ticketmaster.se/event/553143/a

Araby Park Arena är en mötesplats för idrott och kultur där människor kan mötas och själva utöva aktiveter eller ta del av de arrangemang anläggningen erbjuder. Araby Park Arena erbjuder även en mindre möteslokal som föreningar eller andra intressenter kan boka. Anläggningen är bemannad under öppethållande. Araby Park Arena är handikappanpassad med hiss, anpassade omklädningsrum, utan trösklar och med hörslingor i samtliga delar.

Datum / Tid

lördag, 19 oktober 2019 kl: 14:00

Plats

Växjö, Araby Park Arena

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad