Menu

Grease - På TurnéVäxjö

, Fortnox Arena
lördag, 25 september 2021 kl: 19:30

bFöreställningen har fått ett nytt datum, köpt biljett gäller./b
a href=www.greasethemusical.se target=_newwww.greasethemusical.se/a

Nu åker succémusikalen Grease från Nöjesteatern i Malmö ut på turné.

När Grease nu ger sig ut på turné i Sverige åker brylkrämen, skinnjackorna och dansskorna på ända från Luleå till Karlskrona.

Grease, den rockiga kärlekshistorien, får varje dansnerv att spritta i kroppen!

För regin står Staffan Götestam som än en gång tar sig an uppdraget att bevara en 40 år gammal historia på ett modernt sätt, utan att tappa den klassiska Grease-känslan. Koreografen Siân Playsted skapar magiska dansnummer till låtar som Grease is the word, Greased Lightning, Youre the One That I Want och We Go Together.

I Grease träffar Danny spelad av Anton Hagman sin Sandy, Caroline Johansson Kuhmunen, i en innerlig sommarromans. Väl tillbaka i skolan, som med fast hand drivs av Rektor Luych, spelad av Lotta Engberg, visar det sig att Sandy är den nya tjejen i klassen. Danny slits mellan det tuffa killgänget T-birds och känslorna för Sandy. Sandy passar inte in i ramen för det coola tjejgänget Pink Ladies och är därför inte heller en passande flickvän till skolans populäraste kille. Kommer Sandy att bli accepterad i Pink Ladies? Kommer Danny våga visa sina känslor? Detta är frågor som alla som sett John Travolta och Olivia Newton Johns berömda steg, vet svaret på. Från film till teaterscen – Grease är en historia som kan upplevas om och om igen!

Showen varar ca 2 tim 45 min, inkl paus.
bÅldersgräns 6 år./b

Rullstolsplatser bokas via Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.

Datum / Tid


2021-09-25 19:30

Plats

Fortnox Arena
Växjö, Hejaregatan 5

Typ

Musik

Kostnad

695kr - 695kr

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        

Datum: Alla dagar


Tillbaka Sök

Välj stad