Menu

Jesper Rönndahls Bildbevis

Växjö

Palladium
fredag, 2 oktober 2015 kl:19:30

Jesper Rönndahls Bildbevis!

Hans skruvade syn på verkligheten är tillbaka - och den här gången har han bildbevis!

Äntligen gläntar Jeppe på dörren till sin (kanske lite för) privata samling av de absolut roligaste bilder han tagit och/eller är med i. En asiatisk Staffan Ling, vinballonger, en borg med bulgurförsvar, marockanska massagebord, Galileos Fleshlight™, världens töntigaste brandkår, en ukrainsk gogodansare, estländska pudlar, puttade palmer och mustaschgubben med ingenting på underkroppen är bara början av allt som hinns med.

“Briljanta funderingar”, “smart och roligt”, “skrattkrampinslag” och “Tempot är högt och Rönndahl ingenting annat än riktigt rolig” - Sydsvenskan

“Redan efter 30 sekunder rungar de första skratten. Och fler blir det. Det skrattas faktiskt mer eller mindre hela tiden, ända in i kaklet. Det är inte många komiker som klarar att hålla grytan på konstant kokning, men här funkar det.” - Skånska Dagbladet

Förra turnén “Hej framtiden” gick för utsålda salonger runtom i landet, och sändes också i SVT på självaste nyårsdagen. Men om han då blickade framåt, så synar han nu vad som redan hänt - och förevigats!

Om Jesper:

En av landets mest produktiva TV-, radio- och ståuppkomiker. Gör det prisbelönta (bl.a. “Årets underhållning” och “Årets folkbildare”) vetenskapsprogrammet Institutet i P3, nominerad till Årets manliga komiker 2014, vinnare av På spåret 2015.

Datum / Tid

fredag, 2 oktober 2015 kl: 19:30

Plats

Växjö, Palladium

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

245kr - 320kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad