Menu

Pul So

Växjö

Regionteatern Blekinge-Kronoberg
fredag, 7 december 2018 kl:19:00

Flamenco med ett bultande hjärta
Pul So är en flamencoföreställning som utgår från något så essentiellt som hjärtats bultande. Med passion, intensitet och brinnande lust stampar Sofia Castro sig igenom projicerade cirkulationssystem och pulserande färgsprak.

Verket är inspirerat av samtal med kardiologen Lars Rune – konversationer om den fysiologiska orsaken till hjärtats slag, om vad det är som får det att slå och varför det dunkar. I ständig puls och till rytmisk livemusik levereras het flamenco med människans livspump i fokus – hjärtat.

KORT OM KOREOGRAFEN & MUSIKERN
Sofia Castro är en dansare och koreograf som främst intresserar sig för flamenco och möjligheten att fördjupa och utveckla dansstilen. Hon har medverkat i ett flertal produktioner – inte bara som dansare, utan även som skådespelare och musiker. Sofia har sin bas i Sverige men arbetar även internationellt med flertalet samarbetsprojekt.

Anna Petrini är en av de fåtal som bemästrar det närmast unika instrumentet kontrabas blockflöjt. Hon är en välrenommerad musiker inom nutida och tidig musik och inbjuds till internationella festivaler internationellt både som solist och kammarmusiker.

www.regionteatern.se

Föreställningen varar ca 60 min, ingen paus.

Rullstolsplatser bokas via Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.

Datum / Tid

fredag, 7 december 2018 kl: 19:00

Plats

Växjö, Regionteatern Blekinge-Kronoberg

Karta (Google)

Typ

Dans

Kostnad

50kr - 240kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad