Menu

Älskade Araby: En Inblick I Föreställningens Process Del 2

Växjö

Regionteatern Blekinge-Kronoberg
torsdag, 7 november 2019 kl:18:00

VECKANS MEST AKTUELLA OCH MÄNSKLIGA MÖTE
SOM FÅR OSS ATT TÄNKA OCH KÄNNA

Scen Torsdag är en del av Regionteaterns Medborgarscen, vars idé är att låta nya röster komma till tals på våra scener. Scen Torsdag är en serie unika torsdagar som ger plats åt aktuell scenkonst, medborgarperformance, konserter, samtal, paneldebatter, föreläsningar, workshops och fester! På Medborgarscenens Scen Torsdag kan vi vara med, skapa och påverka. Och vi kan vara säkra på att vi kommer hem, lite klokare och med ett vidare perspektiv på livet.

Medborgarscenen är allas scen. Den är vår – din, min, grannens, och alla vi inte känner. Det är här vi möts, vi som kanske inte möts på gatan eller på jobbet. Det är också här vi möter berättelser som får oss att öppna våra ögon. Medborgarscenen är inte en vanlig scen, den är en sorts dokumentärscen – ett forum för berättelser som rör oss alla. Här bjuder vi in barn, unga och vuxna från lokalsamhället och låter dem ta del av den professionella skapandeprocessen. På Medborgarscenen är det nämligen inte enbart skådespelare som får lov att stå på scenen utan även civila aktörer, men då i rollen som sig själva. Och det är det vi kallar för en Medborgarperformance. Kom och upplev när verkligheten möter scenkonstens magi!

Varje torsdag serverar PM & Vänner öl, vin och självklart alkoholfria alternativ, från kl 17.30. Du kan förbeställa något gott att äta eller bestämma dig på plats.

Programmet startar kl 18.00, dörrar öppnas kl 17.30. Längd varierar mellan 45 minuter och 120 minuter.

Rullstolsplatser bokas via Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.

Datum / Tid

torsdag, 7 november 2019 kl: 18:00

Plats

Växjö, Regionteatern Blekinge-Kronoberg

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad