Menu

Att Välja Sin Egen Familj

Växjö

Regionteatern Blekinge-Kronoberg
torsdag, 5 mars 2020 kl:18:00

Att välja sin egen familj
Hur hårt sitter egentligen kärnfamiljen? Kan en välja sin egen familj och hur ser samhället på det?

Sveriges första Medborgarscen fortsätter att växa!
Medborgarscenen - som är Sveriges första av sin slags! - skapar dokumentär scenkonst där lokala invånare - barn, unga och vuxna - bjuds in i den professionella skapandeprocessen. Idén med Medborgarscenen är att söka, finna och porträttera nya livs levande narrativ och låta nya röster komma till tal på våra scener. Vi ställer oss frågan Vems historia berättas? Vems perspektiv gestaltas? Vem tolkar perspektivet? Och vilka är mottagarna - Vem sitter i publiken? Via Medborgarscenen vill vi i större grad spegla vårt samhälle, stärka relationen till regionens invånare samt ta en mer aktiv roll i samhällsutvecklingen. Kom och upplev när verkligheten möter scenkonstens magi!

Scen Torsdag
Veckans mest aktuella och mänskliga möte som får oss att tänka och känna

Scen Torsdag är en del av Regionteaterns Medborgarscen, vars idé är att är låta nya röster komma till tal på våra scener. Scen Torsdag är en serie unika torsdagar som ger plats åt aktuell scenkonst, medborgarperformace, konserter, samtal, paneldebatter, föreläsningar, filmvisningar, workshops och fester! På Medborgarscenens Scen Torsdag kan vi vara med, skapa och påverka. Och vi kan vara säkra på att vi kommer hem, lite klokare och med ett vidare perspektiv på livet.

Varje torsdag serverar PM & Vänner öl, vin och självklart alkoholfria alternativ, från kl 17.30. Du kan förbeställa något gott att äta eller bestämma dig på plats.

Programmet startar kl 18.00, dörrar öppnas kl 17.30. Längd varierar mellan 45 minuter och 120 minuter.

Rullstolsplatser bokas via Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.

Datum / Tid

torsdag, 5 mars 2020 kl: 18:00

Plats

Växjö, Regionteatern Blekinge-Kronoberg

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad