Menu

Mirabell och Astrakan

Växjö

Regionteatern
tisdag, 20 februari 2018 kl:13:00

En fantasifull musikteaterföreställning om ett oväntat möte.

Mirabell och Astrakan har båda begett sig till en lekplats för att vänta på att Någon ska komma dit. Denna Någon ska förändra allt och lösa alla deras problem. Men det blir inte riktigt som de tänkt sig. För när Astrakan kommer dit är Mirabell redan där och hon vill absolut inte att Astrakan också ska vara där, tänk om Någon inte vågar komma då. Hon försöker lura bort Astrakan som i sin tur svarar med att jaga bort Mirabell. Båda vill vara ensamma på lekplatsen när Någon kommer.

Men när de båda blir skrämda av ett oväntat buller tyr de sig till varandra. Sakta börjar de acceptera den andras närvaro och bli nyfikna på varandra. Det visar sig att ingen av dem vet vem de väntar på eller om Någon är snäll eller farlig? Är det samma Någon? Och finns ens Någon på riktigt? Och vad händer om Någon aldrig dyker upp? Måste man fortsätta att vara ensam, rädd och otillräcklig? Eller kan det rent av vara så att de väntar på varandra....

Rekommenderad ålder från 4 år.

Föreställningen varar ca 30 min, ingen paus.

Föreställningen ingår i Halli Hallå våren 2018.
Vid köp av biljetter till minst tre olika föreställningar i Halli Hallå-programmet vid ett och samma köptillfälle får du 20 % rabatt per biljett. Rabatten gäller så länge minst tre olika arrangemang återstår och kan inte kombineras med andra erbjudanden. De rabatterade biljetterna kan endast köpas genom Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.

Regionteatern spelar ca 400 föreställningar per år fördelade på ca 10 nya uppsättningar. De flesta produktionerna turnerar teatern med och merparten av föreställningarna säljs till andra arrangörer teaterföreningar, skolor, företag, studieförbund m fl.

Spelplats är hela södra Sverige. Vi möter varje år en publik på ca 45.000. Under 2013 mötte vi över 50 000 personer genom teaterns olika verksamheter.

Teatern har sina lokaler repetionslokaler, ateljéer, verkstäder, administration och förråd, på Ringsberg i Växjö.

Datum / Tid

tisdag, 20 februari 2018 kl: 13:00

Plats

Växjö, Regionteatern

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

56kr - 70kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad