Menu

Scener ur ett äktenskap

Växjö

Regionteatern
tisdag, 20 november 2018 kl:19:00

Vad händer när vi plötsligt börjar ifrågasätta vår vardag? Vem har vi att skylla på när vi inte längre tycker om våra mönster och vanor? Och vad gör vi när en dörr som alltid varit stängd och låst plötsligt står på glänt? Ingmar Bergmans TV-serie om ett äktenskap i upplösning har visats både som film och i flera scenversioner runtom i världen. Redan hösten 2017 gjorde Eric Dernegård och Sanne Tegvall en version på Växjö Teater. Nu gör de den på Regionteatern i en än mer förtätad version efter bearbetning av Regionteaterns team med dramaturgkonsult, ljussättare och regikonsult. Se dem som Marianne och Johan, paret som på 70-talet orsakade rusning till Sveriges familjerådgivare.

www.regionteatern.se

Föreställningen varar ca 2 tim, inkl paus.

Rullstolsplatser bokas via Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.

Regionteatern spelar ca 400 föreställningar per år fördelade på ca 10 nya uppsättningar. De flesta produktionerna turnerar teatern med och merparten av föreställningarna säljs till andra arrangörer teaterföreningar, skolor, företag, studieförbund m fl.

Spelplats är hela södra Sverige. Vi möter varje år en publik på ca 45.000. Under 2013 mötte vi över 50 000 personer genom teaterns olika verksamheter.

Teatern har sina lokaler repetionslokaler, ateljéer, verkstäder, administration och förråd, på Ringsberg i Växjö.

Datum / Tid

tisdag, 20 november 2018 kl: 19:00

Plats

Växjö, Regionteatern

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

50kr - 190kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad