Menu

Såsom i en spegel

Växjö

Regionteatern
fredag, 5 oktober 2018 kl:19:00

Vi firar Bergman-året genom att sätta upp hans kanske mest uppskattade film. Familj, bagage, befästa roller och inte minst den oändliga längtan efter att bli sedd. Vi får se Malin Mases Arvidsson i rollen som Karin omgiven av sin självupptagne far, författaren David, Bengt Dahlberg, maken Martin, Mattias Silvell och lillebror Minus, Jonas C Wahlström.

Det som inledningsvis framstår som den mysiga sommarsemester de alla har längtat efter, utvecklar sig snabbt till en mardröm. Den psykiskt sjuka Karin som har kommit till sommarhuset för att ges lite lugn och ro, drivs snart längre in i sin sjukdom av de omgivande männens självupptagenhet. Genom att rikta strålkastaren på temat psykisk ohälsa berättas en historia som så väl speglar vår samtid. Under ytan ställs den verkligt stora frågan – vad är egentligen friskt och vad är sjukt? Är det världen eller de som inte klarar av att leva i den?

www.regionteatern.se

Föreställningen varar ca 90 min, ingen paus.

Rullstolsplatser bokas via Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.

Regionteatern spelar ca 400 föreställningar per år fördelade på ca 10 nya uppsättningar. De flesta produktionerna turnerar teatern med och merparten av föreställningarna säljs till andra arrangörer teaterföreningar, skolor, företag, studieförbund m fl.

Spelplats är hela södra Sverige. Vi möter varje år en publik på ca 45.000. Under 2013 mötte vi över 50 000 personer genom teaterns olika verksamheter.

Teatern har sina lokaler repetionslokaler, ateljéer, verkstäder, administration och förråd, på Ringsberg i Växjö.

Datum / Tid

fredag, 5 oktober 2018 kl: 19:00

Plats

Växjö, Regionteatern

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

50kr - 275kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad