Menu

Allt Som Är Värt

Växjö

Regionteatern
torsdag, 31 oktober 2019 kl:15:00

-Mamma det finns så många saker att leva för!
”Jag började med listan efter mammas första försök, en lista med allt som är fantastiskt i världen, allt som är värt att leva för”. Så börjar denna livsbejakande pjäs som med värme och humor vågar tackla livets svårigheter.

Vi följer huvudkaraktären från skoltiden till vuxenlivet och kärleken. Allt eftersom listan fylls med positiva saker inser han vilken betydelse listan har i hans eget liv. Kanske är det till och med så, att den som verkligen blir räddad, är han själv?

– Vi behöver publiken, och vi behöver humor för att kunna berätta vår historia om vad som händer när någon i vår närhet inte orkar längre, säger regissören Isak Hjelmskog.

På ett otvunget sätt är publiken delaktig och skapar ihop med skådespelaren Peter Jansson en unik, rolig och rörande upplevelse.

Rekommenderad ålder: Vuxna och från 18 år.

Föreställningen varar ca 1 tim 10 min, ingen paus.

Rullstolsplatser bokas via Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.

Regionteatern spelar ca 400 föreställningar per år fördelade på ca 10 nya uppsättningar. De flesta produktionerna turnerar teatern med och merparten av föreställningarna säljs till andra arrangörer teaterföreningar, skolor, företag, studieförbund m fl.

Spelplats är hela södra Sverige. Vi möter varje år en publik på ca 45.000. Under 2013 mötte vi över 50 000 personer genom teaterns olika verksamheter.

Teatern har sina lokaler repetionslokaler, ateljéer, verkstäder, administration och förråd, på Ringsberg i Växjö.

Datum / Tid

torsdag, 31 oktober 2019 kl: 15:00

Plats

Växjö, Regionteatern

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad