Familjekonsert Med Musica Vitae Och Musikgruppen Skrot

Utvandrarnas HusDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Hur låter skrotmusik? Otroligt, coolt, roligt och bra om man frågar Skrot själva. Hur låter då musik spelad på skrotinstrument och Musica Vitaes stråkar tillsammans? Vi tror att det blir riktigt spännande, annorlunda och fyllt av lek, sväng och nya klanger! Musikgruppen Skrot är kända från bland annat SVT:s Barnkanalen. Låt dig gärna inspireras att bygga dina egna instrument.

Medverkande: Musica Vitae och musikgruppen Skrot

Rekommenderad ålder från 7 år

Föreställningen ingår i Halli Hallå hösten 2019.
Vid köp av biljetter till minst tre olika föreställningar i Halli Hallå-programmet vid ett och samma köptillfälle får du 20 % rabatt per biljett. Rabatten gäller så länge minst tre olika arrangemang återstår och kan inte kombineras med andra erbjudanden. De rabatterade biljetterna kan endast köpas genom Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00 eller a href=http://www.ticketmaster.se/event/553143 target=_new http://www.ticketmaster.se/event/553143/a

Ö Utvandrarnas Hus ligger i Museiparken i Växjö. Byggnaden är ritad av arkitekten Bent Jörgen Jörgensen och öppnades 1968. En utbyggnad skedde 1984. Utvandrarnas Hus inhyser Svenska Emigrantinstitutet och innehåller arkiv med original och kopior av amerikabrev, dagböcker och fotografier. Det finns även ett mikrofilmsarkiv över husförhörs- och andra kyrkoböcker för att ge service för släktforskning. Här finns uppgifter om miljontals svenskättlingar i Amerika.

I utställningshallen står statyn Oskar och Kristina av Axel Olsson. Det finns även en modell av det mobergska utvandrarfartyget Charlotta.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-01 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: