Menu

Allt har sin tid

Växjö

Utvandrarnas Hus
torsdag, 5 maj 2016 kl:14:00

En bluesig föreställning om kärleken till ett torp, en mormor och en man. Och om att ha reda i rabatterna, som mormor sa. Eller allt har sin tid. En tid för födelse, en tid för död och en tid för att plantera. Av och med Mary Lou Ward, i finstämt samarbete med trumpetaren Jocke Wickström. Guiden Monika är precis klar med sista dagens visning av utställningen torpdrömmar och nu är det tid för lite avslutande fika med gruppen (publiken) innan allt ska packas ihop. Monika fikar, börjar så smått packa ihop utställningen, minns och börjar berätta.

I rollen Mary Lou Ward. Medverkande musiker Jocke Wikström

I biljetten igår kaffe och kaka som serveras i föreställningslokalen.

Föreställningen varar ca 50 min, ingen paus.

Rullstolsplatser bokas via Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.

Nyfiken på allt – få 50 % rabatt!
Specialerbjudande under begränsad tid.
Om du köper biljetter till Regionteaterns alla tio föreställningar (undantaget barnteater) senast den 11 februari får du 50 % rabatt på ordinarie pris på samtliga föreställningar. Tänk på att köpt biljett återlöses ej.

De rabatterade biljetterna köper du här http://www.ticnet.se/event/nyfiken/RBSPV16

Ö Utvandrarnas Hus ligger i Museiparken i Växjö. Byggnaden är ritad av arkitekten Bent Jörgen Jörgensen och öppnades 1968. En utbyggnad skedde 1984. Utvandrarnas Hus inhyser Svenska Emigrantinstitutet och innehåller arkiv med original och kopior av amerikabrev, dagböcker och fotografier. Det finns även ett mikrofilmsarkiv över husförhörs- och andra kyrkoböcker för att ge service för släktforskning. Här finns uppgifter om miljontals svenskättlingar i Amerika.

I utställningshallen står statyn Oskar och Kristina av Axel Olsson. Det finns även en modell av det mobergska utvandrarfartyget Charlotta.

Datum / Tid

torsdag, 5 maj 2016 kl: 14:00

Plats

Växjö, Utvandrarnas Hus

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

50kr - 120kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad