Menu

JOHAN BODING & NIGHT OF QUEEN - FREDDIE FOREVER

Växjö

Växjö Konserthus
lördag, 24 november 2018 kl:19:30

Under 2016-17 spelades hyllningen Freddie 70 Years till Queen & Freddie 50 gånger med översvallande respons!

Mottagandet från publiken kan bara sammanfattas med två ord - TOTAL SUCCÉ !

Nu är uppföljaren här - Freddie Forever!
Bakom produktionen står Erik Rynefors och på scenen regerar Johan Boding, alias King of Queen - uppbackad av Night of Queen Band & Choir.

Sedan starten 2008 är målet för Night of Queen att hylla Freddie & Queen genom Sound-alike och att allt framförs Live! Freddies musik och minne lever för evigt - Freddie Forever!
Ny show
Efter succén vid vårt besök i Montreux - Freddie Mercury Birthday Party (inbjudna av Queen) så var det naturligt att i en ny hyllning koppla till gruppen och Freddies tid i Montreux.

Ny Setlist
Av 26 låtar i Freddie 70 Years så skall minst 10 låtar bytas ut till förmån för låtar från skivorna Jazz - 78, Live Killers -79 samt Made in Heaven - 95.

För mer info: www.nightofqueen.se

Rullstolsplatser och platser med hörslinga bokas via Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.

Redan i mitten av sextiotalet togs frågan upp om ett eventuellt konserthus i Växjö, men det skulle dröja ända fram till 1983 som idéerna på allvar började realiseras. Kommunstyrelsens arbetsutskott fick i uppgift att utreda möjligheterna till ett konserthus i staden och 1985 presenteras det första förslaget till en byggnad, ritad av professor Sten Samuelsson. Då man inte politiskt kunde enas om detta projekt läggs det ned 1986, men återupptas än en gång året därpå, nu med en ny ekonomisk finansieringsplan. Tillsammans med den lanseras en arkitekttävling som vinns av arkitekterna Henrik Jais-Nielsen, Mats White samt Ib och Henrik Wibroe.


Två konsertsalar och en samlingssal finns representerade i byggnaden. Christina Nilssonsalen, Karl-Birger Blomdahlsalen och Konserthuskällaren, varav Christina Nilssonsalen är den största med ca 800 sittplatser.

Datum / Tid

lördag, 24 november 2018 kl: 19:30

Plats

Växjö, Växjö Konserthus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

605kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad