Menu

Jesper Rönndahl Live!

Växjö

Växjö Konserthus
torsdag, 29 oktober 2020 kl:19:30

Efter att ett par års uppehåll för att ägna sig åt TV-succéer som Svenska Nyheter säsong 1-3 och Dips säsong 1 & 2 är Jesper nu tillbaka där han trivs allra bäst - på ståuppscenen!

Han har bl.a. blivit utnämnd till Årets komiker, Årets folkbildare, Årets skåning, fått Tage Danielsson-priset, skrivit en bok, vunnit På spåret ett par gånger, fått tevepriset Kristallen, Det Svenska Humorpriset och gjort en miljard kineser arga. Men det allra roligaste han vet är att få stå på scen och skoja, och nu är det äntligen dags igen. Och du är välkommen!

Läs mer: a target=_blankhref=http://www.jesperronndahl.se/www.jesperronndahl.se/a

Tider:
Insläpp från kl. 19:00
Spellängd: 80 min.

Åldersgräns:
Åldersgräns 15 år men ok för yngre i målsmans sällskap.

Biljettkassa:
Obs att det inte finns någon biljettkassa i Växjö Konserthus innan föreställningen. Alla biljetter köps online.

Garderob:
Av säkerhetsskäl är det ej tillåtet att ta med ytterkläder in i Christina Nilsson salen. Garderobsavgift 25 kr, Swish eller kontant betalning i garderoben.

Minibaren:
Vår konserthuskiosk Minibaren öppnar 1 timme innan varje föreställning och är öppen i eventuell paus. I minibaren kan du köpa godis, snacks, kaffe, öl och vin.

Restaurang:
Välkommen att boka bord på restaurang Teaterparken. Se även vår fullständiga meny på a target=_blankhref=http://www.vaxjokonserthus.se/restaurang/www.vaxjokonserthus.se/restaurang/a
För ytterligare information ring vår 0470-70 22 56 eller mejla peter.andersson@elite.se

Elite Park Hotel:
Du vet väl att du kan bo fyrstjärnigt på Elite Park Hotel som ligger i anslutning till Växjö Konserthus! Besök gärna vår hemsida och ta del av våra erbjudanden på a target=_blankhref=http://www.elite.se/sv/hotell/vaxjo/park-hotelwww.elite.se/hotell/vaxjo/a eller ring bokningen på 0470-13400

Välkommen till en helkväll på Växjö Konserthus!

Redan i mitten av sextiotalet togs frågan upp om ett eventuellt konserthus i Växjö, men det skulle dröja ända fram till 1983 som idéerna på allvar började realiseras. Kommunstyrelsens arbetsutskott fick i uppgift att utreda möjligheterna till ett konserthus i staden och 1985 presenteras det första förslaget till en byggnad, ritad av professor Sten Samuelsson. Då man inte politiskt kunde enas om detta projekt läggs det ned 1986, men återupptas än en gång året därpå, nu med en ny ekonomisk finansieringsplan. Tillsammans med den lanseras en arkitekttävling som vinns av arkitekterna Henrik Jais-Nielsen, Mats White samt Ib och Henrik Wibroe.


Två konsertsalar och en samlingssal finns representerade i byggnaden. Christina Nilssonsalen, Karl-Birger Blomdahlsalen och Konserthuskällaren, varav Christina Nilssonsalen är den största med ca 800 sittplatser.

Datum / Tid

torsdag, 29 oktober 2020 kl: 19:30

Plats

Växjö, Växjö Konserthus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad