Menu

Creedence Tribute - Rockin All Over The WorldVäxjö

, VÄXJÖ KONSERTHUS
lördag, 25 september 2021 kl: 19:30

bCreedence Tribute - Rockin All Over The World Tour
Nu är det äntligen dags för Creedence Tribute med ny en omfattande sverigeturné med en helt ny hyllningsshow till Creedence Clearwater Revival Rockin All Over The World Tour - En helkväll med hitsen, historierna och nostalgin kring ett av världens största band/b

Efter den succéartade och utsålda konserthusturnéerna hösten 2017 och våren och hösten 2018 med över 70 konserter är nu Creedence Tribute tillbaka.

Den nya hyllningsshowen till Creedence Clearwater Revival innehåller naturligtvis en massa av de klassiska hitlåtarna blandat med en del överraskningar bland annat önskemål från fansen.

Rockin All Over The World Tour är nyproducerad magnifik konsertupplevelse, där låtarna ramas med underfundiga historier om ett av världens största rockband, vars musik för evigt lever kvar hos gamla och nya fans.

Creedence Tribute är både röstmässigt och musikaliskt så nära originalet att, om man blundar, upplever man det faktiskt som att det är Creedence Clearwater Revival som står på scenen.

De nya showen kommer att bli den största hyllningskonserten någonsin till CCR och det största och svängigaste rockpartyt på landets konserthus hösten 2020.

Längd: ca 2h10min – inkl. paus
Arrangör a href=http://besterman.nu/ target=_blankbesterman.nu/a

bRullstolsplatser/b
Vid köp av rullstolsplats går alltid 1 ledsagare in fritt på samma biljett. Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080

bHörslinga/b
Vänster sidoparkett
Rad 6, plats 00-08
Rad 7, Rullstolsplatser
Rad 10-16, plats 01-08

bBiljettkassa/b
Det finns ingen biljettkassa i Växjö Konserthus innan föreställningen. Alla biljetter köps online.

bGarderob/b
Av säkerhetsskäl är det ej tillåtet att ta med ytterkläder in i Christina Nilsson salen. Garderobsavgift 25 kr, Swish eller kontant betalning i garderoben.

bMinibaren/b
Vår konserthuskiosk Minibaren öppnar 1 timme innan varje föreställningen och är öppen i eventuell paus. I minibaren kan du köpa godis, snacks, kaffe, öl och vin.

bRestaurang/b
Välkommen att boka bord på restaurang Teaterparken. Se även vår fullständiga meny på a href=https://www.vaxjokonserthus.se/besok-oss/restaurang/ target=_blankwww.vaxjokonserthus.se/besok-oss/restaurang/a
För ytterligare information ring vår 0470-70 22 56 eller mejla peter.andersson@elite.se

bElite Park Hotel/b
Du vet väl att du kan bo fyrstjärnigt på Elite Park Hotel som ligger i anslutning till Växjö Konserthus! Besök gärna vår hemsida och ta del av våra erbjudanden på a href=www.elite.se/sv/hotell/vaxjo/park-hotel target=_blankwww.elite.se/sv/hotell/vaxjo/park-hotel/a eller ring bokningen på 0470-13400

Välkommen till en helkväll på Växjö Konserthus!

Redan i mitten av sextiotalet togs frågan upp om ett eventuellt konserthus i Växjö, men det skulle dröja ända fram till 1983 som idéerna på allvar började realiseras. Kommunstyrelsens arbetsutskott fick i uppgift att utreda möjligheterna till ett konserthus i staden och 1985 presenteras det första förslaget till en byggnad, ritad av professor Sten Samuelsson. Då man inte politiskt kunde enas om detta projekt läggs det ned 1986, men återupptas än en gång året därpå, nu med en ny ekonomisk finansieringsplan. Tillsammans med den lanseras en arkitekttävling som vinns av arkitekterna Henrik Jais-Nielsen, Mats White samt Ib och Henrik Wibroe.


Två konsertsalar och en samlingssal finns representerade i byggnaden. Christina Nilssonsalen, Karl-Birger Blomdahlsalen och Konserthuskällaren, varav Christina Nilssonsalen är den största med ca 800 sittplatser.

Datum / Tid


2021-09-25 19:30

Plats

VÄXJÖ KONSERTHUS
Växjö, Västra Esplanaden 14

Typ

Övrigt

Kostnad

595kr - 595kr

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        

Datum: Alla dagar


Tillbaka Sök

Välj stad