Menu

Så Funkar Det – The Show! Med Anders Och Måns.

Växjö

Växjö Teater
fredag, 9 oktober 2020 kl:19:30

bAnders & Måns förlänger sin succéshow Så funkar det! hösten 2020!/b

Kan din katt få dig att bli en sämre bilförare? Påverkar solglasögon din moral och vilka är nackdelarna med centraldammsugare?

I snart tjugo år har Anders och Måns levererat faktabaserad humor under rubriken ”Så funkar det”. Vi har sett dom i tv och hört dom i radio och sedan två år tillbaka i succépodden ”Så funkar det i P1”. Våren 2020 kommer de leverera sin allmänbildande underhållning i ännu ett format – en sprudlande scenshow. Med hjälp av experiment, publiken, sång, dans och en och annan gissning tar Anders och Måns reda på svaren på de frågor som kommer in till showen. Om allt mellan himmel och jord. Den som kommer får se.

bSkicka in din fråga till showen:/b fraga@andersochmans.com


bTider:/b
Insläpp: 19.00
Spellängd: Ca 2 timmar.

bFör mer information besök vår hemsida:/b
a target=_blankhref=http://www.andersochmans.comwww.andersochmans.com/a


bRullstol/b
Rullstol- och Ledsagarbiljett bokas via Tillgänglighetslinjen på: 0776-707777 eller valfritt Ticketmaster biljettombud. För övriga frågor kontakta Ticketmaster på 0771-707070.

Högsäsongen för teater i Växjö var kring Sigfridsmässomarknad i februari. Från 1807 användes en rödmålad lada som teaterlokal. Den låg vid stadens yttersta gräns mot väster – vid nuvarande konditori Askelyckan – och klarade de båda stadsbränderna 1838 och 1843. Ytterligare en teaterlokal omnämns på 1820-talet. Denna låg vid Teatertorget men förstördes vid branden 1843.

Datum / Tid

fredag, 9 oktober 2020 kl: 19:30

Plats

Växjö, Växjö Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad