Menu

Bo Kaspers Orkester - 23:55 - Hjärtat Håller Takten Flyttad!

Malmö

Malmö Arena
fredag, 29 oktober 2021 kl:17:30

Fredag 29 oktober 2021 Kl 19:30

Konserten med Bo Kaspers Orkester den 3 april flyttas till fredag 18 september.
bHåll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet./b

Fyra år har gått sedan folkkära Bo Kaspers Orkester släppte albumet ”Redo att gå sönder”. I höst är de tillbaka med ny musik. Deras 12:e studioalbum”23:55” släpps den 22 november och våren 2020 ger de sig iväg på stor turné när bandet besöker ett 20-tal konserthus och arenor runtom i norden.
Bandet berättar om albumet: ”Vår bästa tid är nu. Peppar peppar. Sedan början av 90-talet har vi kuskat runt som handelsresande i musik. Det känns som, för att använda hockeytermer, vi spelat två perioder och att det nu är i början av den sista tredje perioden. Dags att gasa på.
23:55 är vårt tolfte album och är en samling låtar som det tagit nästan tre decennier att åstadkomma. En renodlad soulplatta. Vi har varit där tidigare - soulen ligger i vårt DNA - men det känns som om vi först nu mognat spel, röst och textmässigt för att göra den fullt ut. Förebilderna har varit givna. Nu-soul med oändligt arbete framför en dator lämnar vi med varm hand över till våra yngre kollegor. Vi har skrivit låtarna, repat dom, testat dom ute för att sedan spela in dom under några få dagar i studio.
Skivan 23:55 bör med fördel lyssnas på just lite senare på kvällen. Gärna på hög volym. Om grannarna klagar - hälsa från oss.”
Bo Kaspers Orkester har under sina 28 år varit ett storsäljande band och uppnått flertal topplistplaceringar. De är ett av Sveriges mest älskade liveband, vilket inte minst bevisades under 2017-2018 med deras hyllade scenföreställning ”Allt ljus på oss” och en storslagen arenaturné hösten 2018.
”23:55 - Hjärtat håller takten” är en konsert med nyskrivna verk från ”23:55” varvat med älskade klassiker ur bandets gedigna repertoar.


Arrangör: Lifeline

Biljett inkl meny exkl dryck finns på parkett vänster samt nedre läktare sektion A16/A17/A18. Meny serveras kl 17:00 i Restaurang Palissad, Arenagatan 13.
2-rätters inkl. kaffe & kaka samt garderob
Förrätt: Lax tartar med syrad gurka, gulbeta, friterad pepparrot & citronemulsion med ramslök
Varmrätt: Kalventrecote med vit sparris, och tryffelemulsion

Rullstol är inkl 1 ledsagare. Rullstol placeras på sektion A17/A18 vid ankomst.

Endast direktbetalning.

Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan show.

bDu som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering/b

Malmö Arena invigdes den 6 november 2008. Den har en kapacitet på cirka 13 000 åskådare vid sportevenemang med ståplatsläktare. Vid evenemang med enbart sittplatser tar arenan cirka 12 500 besökare och under konserter och övriga evenemang upp till 15 500 personer beroende på scenens placering. Det finns 72 loger och med dem inräknade är det sammanlagda antalet restaurang- och barplatser 3 250. För att åka till Malmö Arena tar man tåg eller buss till Hyllie station.

Datum / Tid

fredag, 29 oktober 2021 kl: 17:30

Plats

Malmö, Malmö Arena

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

605kr - 1150kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad