Menu

Cajsastina Åkerström - Visor Från När Och Fjärran

Växjö

Växjö Teater
onsdag, 21 oktober 2015 kl:19:00

CajsaStina Åkerström - Visor från när och fjärran
CajsaStina med musiker bjuder oss på en visstund i gräns- och tidlöshetens tecken, där egna sånger - bland annat från högaktuella albumet Vreden och Stormen - varvas med pärlor ur den svenska visskatten.
Med sig på scenen har CajsaStina bästa möjliga musikaliska sällskap i form av Peter Nilsbo vid flygeln, Backa Hans Eriksson på bas samt Peter Kvint, som även producerat  nya plattan Vreden och stormen, på gitarr.  
CajsaStina Åkerström skivdebuterade och slog igenom som artist 1994 med albumet CajsaStina och hitlåten Fråga stjärnorna. Sedan dess har CajsaStina Åkerström släppt ytterligare 10 album och förknippas med flera omtyckta sånger.
 
Nya singeln Är det så här det känns att komma hem blev Veckans låt i P4 Radio Stockholm i våras och är sedan dess på rotation i radiostationer runt om i landet, liksom senaste singeln ”Vreden och Stormen” - titelspår på nya albumet .
Rullstolsplatser kan endast köpas hos ombud Biljettcentrum Växjö 0470 416 00

Högsäsongen för teater i Växjö var kring Sigfridsmässomarknad i februari. Från 1807 användes en rödmålad lada som teaterlokal. Den låg vid stadens yttersta gräns mot väster – vid nuvarande konditori Askelyckan – och klarade de båda stadsbränderna 1838 och 1843. Ytterligare en teaterlokal omnämns på 1820-talet. Denna låg vid Teatertorget men förstördes vid branden 1843.

Datum / Tid

onsdag, 21 oktober 2015 kl: 19:00

Plats

Växjö, Växjö Teater

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

320kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad