Menu

I Love Musicals - Peter Jöback & Helen Sjöholm - tillsammans igen

Växjö

Vida Arena
lördag, 3 oktober 2015 kl:19:30

Peter Jöback och Helen Sjöholm på turné med I Love Musicals

I höst förenas Sveriges två största musikalstjärnor på konsertscenen på ett alldeles unikt sätt. Med sina röster bröt Peter Jöback och Helen Sjöholm ny mark i musikalvärlden när de slog igenom i ”Kristina från Duvemåla” 1995. Tjugo år senare turnerar de med publiksuccén ”I Love Musicals” tillsammans med den 40-man starka Stockholm Sinfonietta under ledning av maestro David White, samt gäster från Broadway och West End.

Svenskarnas intresse för scenkonst är rekordstort och kärleken till musikaler har varit tydlig under Peter Jöbacks arena-turnéer med ”I Love Musicals” som 2012 och 2013 var hyllade publiksuccéer. När Peter i höst åter drar igång sitt ”I Love Musicals” gör han det med en annan musikalgigant vid sin sida - Helen Sjöholm.

Maxantal biljetter: 10 biljetter per bokning

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 445-695 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.

Arrangör: www.livenation.se

Vida Arena (VIDA Arena i marknadsföringssyfte) är en multiarena i Växjö som är Växjö Lakers Hockeys hemmaarena. Arenan stod färdig i månadskiftet augusti/september 2011 och invigdes den 17 september samma år. Bygget är en del av projektet Arenastaden, som även innefattar en ny fotbollsarena, innebandyhall och friidrottshall.


Namnrättigheterna till arenan köptes i september 2010 av Vida-gruppen för de kommande 14 åren.


Arenan ligger i södra delen av Värendsvallenområdet, den så kallade Arenastaden. Dess långsida är riktad söderut mot Storgatan och Handelsplats I11. Norr om arenan ligger Växjö gamla ishall och strax ovanför Tipshallen och Värendsvallen.


Vida Arena är sammankopplad med den gamla ishallen via en nybyggd träningshall. Fasaden är täckt av en tunn perforerad plåt och belyses av lampor i olika färger.

Datum / Tid

lördag, 3 oktober 2015 kl: 19:30

Plats

Växjö, Vida Arena

Karta (Google)

Typ

Musikal

Kostnad

480kr - 740kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad