Menu

Champions League Final at Steam Hotel

Västerås

Grand hall, Steam Hotel
lördag, 1 juni 2024 kl:17:00

Äntligen är det dags för en fotbollsfest utöver det vanliga!

Gästar oss gör gänget från Tutto Live och Tuttosvenskan så stryk matchtröjan, förbered dig för en magisk kväll och bli en del av en oförglömlig upplevelse i fotbollens tecken. 
 
Glöm allt du tidigare kopplat till vanliga matchvisningar - här är det mer än bara fotbollen. Det handlar om att förena människor, oavsett vilket lag du hejar på, det är den gemensamma glädjen över sporten som räknas 1/6.
 
Vårt evenemang kommer att vara fyllt med överraskningar och höjdpunkter. På scenen har vi Calle Nilsson som står för livemusik, Marcus Thapper med standup, Christoffer Svanemar, Thomas Wilbacher och Freddie Arnesson som leder er genom kvällen från scenen, kanske någon hemlig gäst?
 
Äta bör man och såklart ingår det även middag som du kan ackompanjera med valfri dryck ur baren som står uppladdad i lokalen från start.
 
Och om du verkligen vill sätta pricken över i:et på din upplevelse, läs vidare:
Börja dagen i stil med vår abonnerade Pool Club enbart för er från 10:45 till 13:15, följt av en mättande brunch i vårt orangeri kl. 14:00, såklart också abonnerade - annat vore tråkigt! Sedan är det dags att göra dig redo för kvällens huvudattraktion - matchen i Grand Hall kl. 17:00. Efter en kväll full av spänning, väntar en fluffig säng och en magisk hotellfrukost nästa dag innan det är dags att återvända hem.
 
Oavsett om du är en passionerad fotbollsfan eller bara älskar att umgås i gott sällskap, är detta evenemang något du inte vill missa. Så ta tag i chansen att vara en del av årets fetaste fotbollskväll och boka din biljett redan idag!
 
Ordinarie biljett: 495:- inkluderar: Entré, livestudio med Champions League final, mat.
All in biljett: 5155:(För 2p) inkluderar: Pool Club, Brunch, Entré, Livestudio med Champions League final, mat, övernattning & frukost.


To Kickoff
 
Spansk tapas 
Chorizo, manchego, pata 
patatas fritas, mojo rojo, boquerones m.m.


Varmrätt
German Burger
Pretzelbun med pulled beef, cheddar, syrad lök, äpple, saltgurka
 
At the sideline
Surkåls”slaw”, Potatis ”Rösti”


Stora väskor ej får medtagas in i konsertlokalen
*Eventet har 18 års gräns.

Datum / Tid

lördag, 1 juni 2024 kl: 17:00

Plats

Västerås, Grand hall, Steam Hotel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

345kr - 495kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad