Menu

Fredrik Andersson - Serial Joker

Västerås

Hotel Plaza, Lobbybaren
fredag, 12 december 2014 kl:20:00

Fredrik Andersson har levererat sin skruvade humor på standupscenen i tio års tid och har förutom mängder av shower på standup-klubbar runt om i landet också uppträtt flitigt i London. Fredrik är även manusförfattare åt en många svenska humorprogram såsom “100%”, “Extra! Extra!”, “Morgonsoffan”, “Veckans Nyheter” och “Parlamentet” och har även medverkat i bland annat “RAW Comedy Club” och “Ballar av stål”.

Serial Joker är en klassisk standup-föreställning. Helt fri från budskap, åsikter och pekpinnar. I föreställningen tar Fredrik Andersson ett ordentligt kliv bort från den tematik-trend som sedan några år tillbaka råder inom svensk standup. Många komiker har utgått från sina egna liv och svårigheter eller från sina politiska övertygelser när de skrivit sina standup-shower. De driver en tes och vill föra fram ett budskap. Det slipper du i den här föreställningen. Det här är en föreställning helt utan budskap. Helt utan röd tråd. Ingen visdom. Inga åsikter. Bara väldigt, väldigt roliga skämt.

Passa även på att äta Lobbybarens härliga mingelbuffe innan showen (serveras mellan 18-19) och ta något gott att dricka i baren.

Följ Fredrik Andersson:

https://www.facebook.com/fredriksfanpage

https://twitter.com/_Fredrik_

Datum / Tid

fredag, 12 december 2014 kl: 20:00

Plats

Västerås, Hotel Plaza, Lobbybaren

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

120kr - 365

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad