Menu

Högt Till Tak Med Fredrik Andersson - Extrashow

Västerås

Sky Bar
tisdag, 25 januari 2022 kl:08:00

Sveriges högst belägna standupklubb är tillbaka! Konceptet är enkelt: Vi står för  grymma komiker på scenen och goda drinkar i baren! Ni i publiken står för en grym stämning! Varje kväll avslutas av en utannonserad headliner, men innan det uppträder en hel lineup av bonuskomiker som vi har hämtat såväl lokalt som från hela landet!
Headliner denna kväll är:
Fredrik Andersson2015 vann han utmärkelsen ”Årets föreställning” med sin standupshow Serial Joker. Förutom att ha uppträtt på alla stora scener i Sverige har han även uppträtt på bl.a. Comedy Store i London där han de senaste åren etablerat sig som komiker. Han har även turnerat med sin soloshow ”Jag kan sluta när jag vill” (där han gör upp med sin bakgrund som trollkarl en gång för alla). Förutom sin egen standupkarriär har han även en lång karriär bakom sig som manusförfattare och är ansvarig till att vi skrattar åt skämt som sägs i Parlamentet på TV4. Sist han uppträdde på Högt till Tak vart det succe! Vi räknar med att återupprepa det!
Innan Fredrik uppträder inbjudna supportkomiker!

Äta innan showen?Boka bord i Lobbybaren på Plaza! 15% på notan mot uppvisande av biljett. Erbjudandet gäller endast vid förbokning & uppvisande av biljett. Boka genom att ringa 021-101011 eller maila restaurant@plazavasteras.se

Det är fri placering på plats (det finns ett begränsat antal sittplatser, i övrigt är det ståplatser som gäller, vill man säkra en sittplats rekommenderas man komma i god tid).
OBS! Vi lever fortfarande i pandemitider och vi förbehåller oss alltid rätten att justera evenemanget så att det förhåller sig till eventuella aktuella restriktioner. Behöver vi genomföra ändringar så kontaktar vi alltid er på samma mail som ni använder då ni köper biljetter. Håll också gärna koll på vår Facebook och Instagram (Västerås Comedy Club) när det närmar sig för den senaste informationen. Vi är fortfarande i den mån vi kan flexibla med återköp av biljetter, blir ni t.ex. sjuka så kan ni höra av er så löser vi ett återköp (notera att serviceavgift ej återbetalas). Men vi uppskattar om ni meddelar i så god tid som möjligt i så fall så att vi har möjlighet att släppa upp biljetten åt någon annan.
Praktisk info:Insläpp: 16:45Showstart: 17:30Showlängd: ca 1h 30min inkl pausÖvrig information:Åldersgräns: 18 år

Datum / Tid

tisdag, 25 januari 2022 kl: 08:00

Plats

Västerås, Sky Bar

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

195

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad