Menu

DANNY SAUCEDO - 25 NOV fr. 13år i målsmans närvaro

Västerås

The Steam Hotel
torsdag, 25 november 2021 kl:19:30

Tidigare har Danny Saucedo presenterat en serie unika spelningar på Berns i Stockholm. Efter biljettrusningen i huvudstaden tar han sig till Västerås för fler spelningar.


Efter succéerna med fullsatta showerna ”NU” och ”Run (A)Way Show” kommer Danny Saucedo tillbaka med en serie unika spelningar. Här kommer du nära och får du uppleva en av landets absolut största underhållare.


Danny Saucedo bjuder på en musikalisk resa, nytt material blandas med hitsen. Scenkonstnären Danny Saucedo håller inte igen trots det mindre formatet, det blir en blandning av storslaget och minimalistiskt.


Välkommen till Steam Hotel och en av Sveriges främsta artister och underhållare.


Danny Saucedo en av Sveriges mest väletablerade pop-artist med flertalet hit-låtar, Grammis-vinster och utsålda krogshower. Under 2020 sålde han ut Globen men tvingades ställa in på grund av den pågående COVID-19 pandemin och har han istället varit aktuell med ny musik och medverkan i Melodifestivalen (där han tog sig till final).


*Fredagar och Lördagar innehåller showbiljett till en magisk kväll med Danny Saucedo och två dryckesbiljetter med 18 års gräns.
*Torsdagar finns även alternativet att bara köpa showbiljett med 13+ års gräns i målsmans närvaro. Vi ses!

Datum / Tid

torsdag, 25 november 2021 kl: 19:30

Plats

Västerås, The Steam Hotel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

995kr - 1225

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad