Stäng reklam
Menu

Medborgarnas Jul

Västerås

Västerås Kongress
måndag, 25 november 2024 kl:19:00

MEDBORGARNAS JUL - en konsert för alla
En julturné till förmån för Sveriges Stadsmissioner
I december blir det Medborgarnas Jul på Västerås Kongress när bandet Medborgarna bjuder in till en otraditionell julkonsert med allt från bluesig Bellman till rockig Bowie, Neil Young m fl till förmån för Sveriges Stadsmissioner. Målet med Medborganas Jul är att Sveriges Stadsmissioner kan fördela biljetter till de som inte har möjlighet att prioritera en konsertupplevelse samt att ett överskott tillfaller Stadsmissionen . Så om du köper en biljett möjliggör du att någon annan kan gå på konserten.
Bandet Medborgarna har spelat tillsammans sedan 1999 och spelar allt från Bellman till Bowie. Som namnet antyder hyser bandmedlemmarna en stor kärlek till Cornelis Vreeswijk.
– Julkonserten kommer att innehålla egna tolkningar av klassiska jullåtar, men det är ingen traditionell julkonsert. Vi väljer bland de bästa låtarna, blandar gammalt och nytt och gör egna tolkningar av musiken vi gillar mest. Vi är mycket glada att artisterna Meja och Andreas Nilsson har tackat ja till att medverka, säger Janne Åström, sångare i bandet.
Medborgarna består av fyra scenpersonligheter i en unik kombination: sångaren och skådespelaren Janne Åström, känd från flera stora musikaler och musikaliska sammanhang, nu senast Mitt om natten på Nöjesteatern i Malmö. Gitarristen och rockhjälten Conny Bloom, mest känd från bandet Electric Boys, men också som soloartist. På trummor: the one and only Svante Drake, Sveriges bästa (och kanske första?) ”muntrummis”. Sist men inte minst, kapellmästaren och keyboardisten Benneth Fagerlund, som har jobbat med de flesta av våra mest kända och folkkära artister.
Medborgarna:
Janne Åström – sång
Conny Bloom – gitarr
Benneth Fagerlund – keyboard
Svante Drake – trummor
Gästartister: Meja och Andreas Nilsson
Längd: ca 2,5 timmar inklusive paus.
Åldersgräns: Nej (men alla ska ha biljett).
Väskförbud: Nej. Väskor störrre än ett A4-papper samt ytterkläder ska hängas in i garderoben.
Mer info: https://www.vasteraskongress.se/besokare/faq/


Medborgarnas Jul
2024-12-02 19:00:00
Örebro, Club 700

Datum / Tid

måndag, 25 november 2024 kl: 19:00

Plats

Västerås, Västerås Kongress

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

495

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad