Menu

Al Pitcher - My Happy Place

Västerås

Västerås Konserthus
söndag, 1 maj 2022 kl:17:00

Al Pitcher är engelsmannen som har fått svenskar att skratta åt Sverige. Hans hyllade stand-up show “Fy fan Sverige” visades på SVT och har sedan dess streamats på SVT Play över en miljoner gånger och plockades upp av Netflix. Även uppföljaren “Sverige Syndrome”, visades på SVT Play, blev en framgångsrik Sverigeturné som ledde till utsålda föreställningar i New York, London, Köpenhamn och Amsterdam. Hösten 2020 är det dags för en gedigen arenaturné runt om i landet med nya humorshowen “My Happy Place”.

Efter osäkerheterna och restriktionerna kring pandemin, är det äntligen bestämt att “My Happy Place” intar Sveriges arenor och konserthus under våren 2022! Turnén blir Al Pitchers mest omfattande hittills och har premiär i Linköping den 14 april.

“My Happy Place” handlar om Als signaturhumor, Sverige, som har blivit Als hem och även hans Happy Place. Genom svenskarna och de svenska traditionerna, som han fortfarande kämpar med att förstår sig på, försöker han att hitta sin plats och som oss andra letar han efter lyckan. Finns den? I sådana fall, var? Al Pitcher välkomnar publiken till hans värld och Happy Place.

Al Pitcher är född i England, uppvuxen på Nya Zeeland och startade sin stand-up karriär i London 1999., Han flyttade till Sverige 2010 och blev snabbt ett stort namn på den svenska humorscenen, redan 2011 vann han “Bästa manliga komiker” på Svenska Humorgalan. 2012 turnerade han med den utsålda föreställningen “FIka Tour” som följdes upp av turnésuccérna “Påtår” 2013 och “Näämen its Al Pitcher Tour” 2014-2015.

Längd: Ca 90 min (ingen paus)

Arrangör: Tillman Entertainment och Västmanlandsmusiken

Rullstolsplats bokas genom biljettkassan på a href=biljett@vastmanlandsmusiken.se target=_blankbiljett@vastmanlandsmusiken.se/a och 021-40 36 02.
Ledsagare går gratis, men måste ha egen biljett.

bGör din kväll till en helkväll!/b
Välkommen till KonserthusTerrassen. I vår restaurang serverar vi vällagad mat med varsamt hanterade råvaror av hög kvalitet. Komponera din middag, allt från tilltugg till trerättersmeny.
Restaurangen öppnar 1,5-2 timmar före konsertens starttid. Exakta tider och bokningsbara datum ser ni på: a href=https://www.konserthusterrassen.se/ target=_blankwww.konserthusterrassen.se/a

Obs! Köp inte biljetter på andra hands-sidor, det finns ingen garanti för att de biljetterna är äkta. Enda auktoriserade biljettdistributören för evenemang i Västerås Konserthus är Ticketmaster.

Västerås konserthus invigdes den 7 september 2002 av kung Carl XVI Gustaf. Sedan dess har konserthuset varit en stor succé. Första verksamhetsåret hade konserthuset cirka 86 000 besökare. Stora salen har 912 platser och den lilla cirka 200 platser. Västerås Konserthus kan bjuda på allt mellan lokal folkmusik till de största artisterna. Konserthusets akustik räknas som europaledande.


Konserthuset i Vasaparken byggdes på kort tid. Den 1 februari 2001 togs beslut om projektering i Västerås kommunstyrelse, 14 maj 2001 påbörjades bygget och 7 september året efter var det dags för invigning. Konserthuset är ritat av Archus Arkitekter med Johnny Pettersson som ansvarig arkitekt. Handläggande arkitekt har varit Erik Bruhn. För akustiken ansvarade Jan-Inge Gustafsson.


Konserthuset inrymmer restaurangen KonserthusTerrassen.

Datum / Tid

söndag, 1 maj 2022 kl: 17:00

Plats

Västerås, Västerås Konserthus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad