Menu

Kristin Amparo & Lilla Trion – Som havets ängar

Växjö

Nygatan 6
lördag, 1 april 2023 kl:18:00

Kristin Amparo är en av Sveriges mest älskade sångerskor som vunnit stort erkännande för sitt ostoppbara och till synes obegränsade artisteri. Hon har beskrivits som Ella Fitzgerald och Amy Winehouse i en och samma person och rör sig fritt mellan genres.
Kristin är nu aktuell med det högst personliga albumet Som havets ängar; visor på svenska och spanska med rytmer från Anderna och Colombia. Stora delar av musiken har Kristin skrivit på en liten ö som heter Björnholmen och ligger utanför Mälarhöjden, där hon har en liten stuga. Låtarna på spanska skrevs under en resa till Cali som ligger i Colombia, den stad Kristin föddes i för snart 39 år sedan.
Tillsammans med Lilla trion (el-bas, trummor och akustiska gitarrer) bjuder Kristin på en varm konsert och en resa runtom i världen.
– Från Sveriges djupa skogar till Colombias högresta berg, från mina mörkaste erfarenheter i Sydafrika till mina minnen om romantiska nätter i Cubas Havanna! berättar Kristin.
Sättning:
Kristin Amparo: sång / gitarr
Liliana Zavala: perc / sång
Nils Kakoseos: akustisk gitarr / sång
Ville Bromander: elbas / sång


Välkommen till vårt cafe Nyfiket!
Nyfiket har öppet en timme innan konsertstart och i paus vid de allra flesta evenemang. Där kan du välja mellan dryck och tilltugg från lokala småländska producenter. I paus serveras även öl och vin. Förboka gärna i cafeet före konsert.
 
Tillgänglighet
Entren till konsertsalen ligger i markplan. Rullstolsanpassad toalett finns. Ledsagare följer med gratis. Konsertsalen är utrustad med hörslinga. 
 
Se hemsidan www.nygatan6.se och sociala medier för aktuell info.

Datum / Tid

lördag, 1 april 2023 kl: 18:00

Plats

Växjö, Nygatan 6

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150kr - 200kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad