Menu

Flow

Växjö

Regionteatern
lördag, 4 maj 2024 kl:16:00

Aldrig känner man sig så levande som när man skapar! Var med när grymma scenkonstnärer förvandlar scenrummet till en kreativ jamsession - med klassiska toner, rim och beats.
Har du någon gång själv varit ”i det”? Känt flow? Om inte är det hög tid! Vi vill definitivt ha med dig och ditt gäng på grejen.
Med turnéprojektet FLOW skapas en unik upplevelse i stunden, genom deltagarnas interaktion. Våra artister inleder med en streetdansföreställning på 20 minuter, som sätter tonen. Sedan är det publikens tur att bidra. Inga förkunskaper krävs. Frågan är bara: Antar publiken utmaningen?
SAMTIDA
I en inbjudande, prestigelös dialog lockar artisterna fram det konstnärliga i de närvarande, med syfte att skapa just närvaro. En förhöjd verklighet. Eller scenkonst, som vi kallar det. Det blir kul. Och spännande! Och är över på 40 minuter.
För idén står Camilla Ekelöf, koreograf och konstnärlig chef Unga Spira:
”Jag vill lyfta fram streetdance/rap eftersom det är en samtida konstform. Du behöver inte ha gått någon utbildning för att rappa, de flesta i genren är autodidakter! Det är inspirerande på så många sätt.”
”Inte bara jag menar att det är viktigt att våra unga kan och vågar höras* och blir hörda. Och våra scenkonstnärer gör det lätt att delta. Kanske finns nästa artist i klassrummet vi besöker?”

Regionteatern spelar ca 400 föreställningar per år fördelade på ca 10 nya uppsättningar. De flesta produktionerna turnerar teatern med och merparten av föreställningarna säljs till andra arrangörer teaterföreningar, skolor, företag, studieförbund m fl.

Spelplats är hela södra Sverige. Vi möter varje år en publik på ca 45.000. Under 2013 mötte vi över 50 000 personer genom teaterns olika verksamheter.

Teatern har sina lokaler repetionslokaler, ateljéer, verkstäder, administration och förråd, på Ringsberg i Växjö.



Flow
2024-05-18 16:00:00
Blandat, KARLSHAMN, Lokstallarna

Datum / Tid

lördag, 4 maj 2024 kl: 16:00

Plats

Växjö, Regionteatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

47kr - 95kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad