Menu

Jesus Christ Superstar

Växjö

Vida Arena
lördag, 12 februari 2022 kl:19:00

Äntligen är det dags för fenomenen Peter Jöback och Ola Salo att stå på samma scen. Tillsammans kommer de att spela huvudrollerna, Jesus och Judas, i den hyllade rockmusikalen Jesus Christ Superstar.

Peter Jöback och Ola Salo har under decennier hyllats för sin musikaliska begåvning. De har båda skördat stora musikaliska framgångar genom åren och anses idag vara två av Sveriges främsta artister. De har dock aldrig tidigare uppträtt eller spelat tillsammans på en stor scen. Peter Jöback gör rollen som Jesus och Ola Salo iklär sig denna gång rollen som Judas.

Uppsättningen av Jesus Christ Superstar blir därför en unik musikalisk sammansättning där två av landets främsta artister, tillsammans med stor ensemble, möts i en föreställning som är specialanpassad för de stora arenorna. En uppsättning som saknar tidigare jämförelser.

Jesus Christ Superstar skrevs 1970 som en rockopera av Tim Rice och Andrew Lloyd Webber. Genom åren har Jesus Christ Superstar framgångsrikt spelats runt om i världen i såväl opera- som musikalformat. För regi och iscensättning står den erkända regissören Fredrik ”Benke” Rydman.

Presenteras av United Stage och Live Nation

Insläpp: 19:00
Show: 20:00
Showlängd cirka 2,20 timmar inkl paus
Ingen åldersgräns
För rullstolsplats: ticketmaster 077-170 70 70
JCS är en rockopera och librettot framförs på originalspråket Engelska

Vid sjukdom kan det ske förändringar i ensemblen

a href=http://www.unitedstage.se/se target=_Newunitedstage.se/a
brbr

Vida Arena (VIDA Arena i marknadsföringssyfte) är en multiarena i Växjö som är Växjö Lakers Hockeys hemmaarena. Arenan stod färdig i månadskiftet augusti/september 2011 och invigdes den 17 september samma år. Bygget är en del av projektet Arenastaden, som även innefattar en ny fotbollsarena, innebandyhall och friidrottshall.


Namnrättigheterna till arenan köptes i september 2010 av Vida-gruppen för de kommande 14 åren.


Arenan ligger i södra delen av Värendsvallenområdet, den så kallade Arenastaden. Dess långsida är riktad söderut mot Storgatan och Handelsplats I11. Norr om arenan ligger Växjö gamla ishall och strax ovanför Tipshallen och Värendsvallen.


Vida Arena är sammankopplad med den gamla ishallen via en nybyggd träningshall. Fasaden är täckt av en tunn perforerad plåt och belyses av lampor i olika färger.

Datum / Tid

lördag, 12 februari 2022 kl: 19:00

Plats

Växjö, Vida Arena

Karta (Google)

Typ

Musikal

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad