Menu

Anders Jansson - Kom in och stäng dörren

Växjö

Växjö Konserthus
torsdag, 10 november 2016 kl:19:30

Anders Jansson återvänder med succéshowen Kom in och stäng dörren”!

Nu är det klart att Anders Jansson återvänder med sin framgångsrika föreställning Kom in och stäng dörren”. Soloshowen har gjort succé under våren med utsåld Sverigeturné och hyllningar i media – fantastiskt roligt” skrev Göteborgs-Posten, fullblodsproffset Anders Jansson låter fantasin skena” menade UNT och Eskilstuna-Kuriren konstaterade att Anders är en av Sveriges roligaste män.

Anders Jansson (“HippHipp”, Starke Man”, ”Intresseklubben”) är tillbaka på livescenen med sin första soloshow. I Kom in och stäng dörren” får publiken uppleva en blandning av galna improvisationer, skenande fantasier, oväntade nostalgitrippar och självklart också Anders Janssons fingertoppskänsla för att gestalta komiska karaktärer med hjälp av miner och kroppsspråk.

– Det var fantastiskt kul att turnera i början av året, så jag ser verkligen fram emot hösten. Många nya uppslag och idéer har dykt upp under mötena med publiken, så jag kommer säkert omarbeta showen och skriva en hel del nytt till höstens turné. Min uppstoppade räv kommer i alla fall fortsätta följa med. Efter turnerandet har hon fler SJ Prio-poäng än många av mina vänner, säger Anders Jansson.

Längd ca 80 minuter, ingen paus.

Konserten presenteras av Blixten & Co. Läs mer om oss och anmäl dig till vårt nyhetsbrev på www.blixten.se för show- och konsertnyheter, erbjudanden och tävlingar.

Rullstolsplatser bokas via Biljetcentrum Växjö, tel 0470-416 00.

Redan i mitten av sextiotalet togs frågan upp om ett eventuellt konserthus i Växjö, men det skulle dröja ända fram till 1983 som idéerna på allvar började realiseras. Kommunstyrelsens arbetsutskott fick i uppgift att utreda möjligheterna till ett konserthus i staden och 1985 presenteras det första förslaget till en byggnad, ritad av professor Sten Samuelsson. Då man inte politiskt kunde enas om detta projekt läggs det ned 1986, men återupptas än en gång året därpå, nu med en ny ekonomisk finansieringsplan. Tillsammans med den lanseras en arkitekttävling som vinns av arkitekterna Henrik Jais-Nielsen, Mats White samt Ib och Henrik Wibroe.


Två konsertsalar och en samlingssal finns representerade i byggnaden. Christina Nilssonsalen, Karl-Birger Blomdahlsalen och Konserthuskällaren, varav Christina Nilssonsalen är den största med ca 800 sittplatser.

Datum / Tid

torsdag, 10 november 2016 kl: 19:30

Plats

Växjö, Växjö Konserthus

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

450kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad