Menu

Brynolf & Ljung - Stalker

Växjö

Växjö Konserthus
lördag, 19 februari 2022 kl:13:30

bEfter de två tidigare utsålda turnéerna ”Hokus Pokus motherf*ckers” och ”Cirkeln” är Brynolf & Ljung äntligen tillbaka med en?helt ny liveshow. I ”Stalker” tar de sig längre in i publikens medvetande än någonsin tidigare! Med hjälp av fingerfärdighet, illusioner och?psykologi flyttas gränsen för vad som är möjligt och vad som borde vara omöjligt. Tillsammans med stjärnregissören Edward af Sillén,?tar Brynolf & Ljung i sin nya föreställning med publiken på en upplevelse där ingen sitter helt säker. Hur långt är vi människor beredda att gå i jakten på att bli sedda? I dagens övervakningssamhälle är alla stalkade och alla har blivit stalkers. Följ Brynolf & Ljung. De följer redan dig. /b

Som Sveriges främsta magiker har Brynolf & Ljung i ett decennium bjudit på humorladdade framträdanden som fått oss att både tappa hakan och?ifrågasätta fysikens lagar. ”Stalker” blir deras första nya liveshow på 3 år och en efterlängtad återförening med publiken.

Rullstolsplatser säljs via Ticketmasters callcenter på 0771-70 70 70. Fri ledsagare.

Redan i mitten av sextiotalet togs frågan upp om ett eventuellt konserthus i Växjö, men det skulle dröja ända fram till 1983 som idéerna på allvar började realiseras. Kommunstyrelsens arbetsutskott fick i uppgift att utreda möjligheterna till ett konserthus i staden och 1985 presenteras det första förslaget till en byggnad, ritad av professor Sten Samuelsson. Då man inte politiskt kunde enas om detta projekt läggs det ned 1986, men återupptas än en gång året därpå, nu med en ny ekonomisk finansieringsplan. Tillsammans med den lanseras en arkitekttävling som vinns av arkitekterna Henrik Jais-Nielsen, Mats White samt Ib och Henrik Wibroe.


Två konsertsalar och en samlingssal finns representerade i byggnaden. Christina Nilssonsalen, Karl-Birger Blomdahlsalen och Konserthuskällaren, varav Christina Nilssonsalen är den största med ca 800 sittplatser.

Datum / Tid

lördag, 19 februari 2022 kl: 13:30

Plats

Växjö, Växjö Konserthus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad