Menu

Miss Li

Växjö

VÄXJÖ KONSERTHUS
lördag, 2 april 2022 kl:19:30

Miss Li har under de senaste 10 åren tagit en välförtjänt plats som en av Sveriges mest folkkära artister. Hon har bland annat belönats med två grammisnomineringar, två P3-guldnomineringar och tillskrivits titeln Sveriges mest kvinnliga streamade artist.

Efter att pandemiåret 2020 slog undan benen för allt vad livemusik heter klev Miss Li – tillsammans med sin låtskrivarkompanjon Sonny Boy Gustafsson – in i studion och arbetade flitigt både med eget material och låtar till världsartister.

Nu presenterar Miss Li albumet ”Underbart i all misär” med fem helt nya spår. Ett album sprunget ur Miss Lis resa av självrannsakan och terapi. För mitt i misären finns även det underbara. På plattan finns även de framgångsrika singlarna Komplicerad, Starkare, Terapi, Förlåt och Instruktionsboken som gemensamt streamats över 100 miljoner gånger.

Med flertalet låtar ständigt på topp- och radiolistorna, hederstiteln ”Årets Hållbara artist” och slutsålda turnéer är det svårt att hålla sig borta från vägarna. Nu förlängs sommarturnén 2021 till våren 2022 och fler städer adderas!

13årsgräns
Längd: CA 90 minuter, ingen paus.
Rullstolsplats bokas online https://www.ticketmaster.se/event/602231?CL_ORIGIN=WebRull" target="_blank">HÄR! eller i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080 samt via ticketmasters tillgänglighetslinje 0776-707777

OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns här på ticketmaster.se
Välkommen till Växjö Konserthus

Uppvisande av Vaccinationsbevis!
Från och med den 1 december 2021 måste alla besökare uppvisa ett vaccinationsbevis (covidbevis) innan de ges tillträde till spelstället. Detta gäller för alla som är 18 år eller äldre.
Vaccinationsbeviset ordnar du enkelt via https://www.covidbevis.se/" target="_blank">www.covidbevis.se
Tänk på att även ta med dig legitimation till evenemanget, och kom i god tid – inpasseringen kan ta längre tid än normalt.

COVID-19 information:
För allas trygghet följer arrangören den lokala utvecklingen av Covid-19, och de åtgärder som föreskrivs av lokala myndigheter samt eventuellt ytterligare försiktighetsåtgärder kommer att vidtas. Genom att köpa biljett till detta evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget, vilket kan inkludera, men inte begränsas till, att bära munskydd och/eller uppvisa bevis på vaccinationsstatus. Uppdatera dig regelbundet på evenemanget och arenans hemsida då restriktioner och riktlinjer kan komma att ändras.

För eventuella frågor, kontakta Scalateaterns biljettkassa via mail, biljett@scalateatern.com

Redan i mitten av sextiotalet togs frågan upp om ett eventuellt konserthus i Växjö, men det skulle dröja ända fram till 1983 som idéerna på allvar började realiseras. Kommunstyrelsens arbetsutskott fick i uppgift att utreda möjligheterna till ett konserthus i staden och 1985 presenteras det första förslaget till en byggnad, ritad av professor Sten Samuelsson. Då man inte politiskt kunde enas om detta projekt läggs det ned 1986, men återupptas än en gång året därpå, nu med en ny ekonomisk finansieringsplan. Tillsammans med den lanseras en arkitekttävling som vinns av arkitekterna Henrik Jais-Nielsen, Mats White samt Ib och Henrik Wibroe.


Två konsertsalar och en samlingssal finns representerade i byggnaden. Christina Nilssonsalen, Karl-Birger Blomdahlsalen och Konserthuskällaren, varav Christina Nilssonsalen är den största med ca 800 sittplatser.



Miss Li
2024-07-25 18:00:00
Blandat, BORGHOLM, Borgholm Slottsruin



Miss Li
2024-07-31 17:00:00
Blandat, BURGSVIK, Grå Gåsen



Miss Li
2024-08-02 19:30:00
Blandat, LANDSKRONA, Citadellet Landskrona



Miss Li
2024-08-31 20:00:00
Blandat, HUSKVARNA, Utescenen, Huskvarna Folkets Park

Datum / Tid

lördag, 2 april 2022 kl: 19:30

Plats

Växjö, VÄXJÖ KONSERTHUS

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad