Menu

Jul & Kul Med Babblarna

Växjö

VÄXJÖ KONSERTHUS
söndag, 26 december 2021 kl:10:00

bSucceerna med Babblarnas musikaler och över 600 spelade föreställningar fortsätter nu med en julföreställning./b

En färgglad, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Vovvo och Klonk. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans.

Det är jul i Babblarnas snövita värld! Äntligen är det dags att klä julgranen med julpynt och ljus. Barnen i publiken får hjälpa Klonk att gissa vad som finns i Babblarnas julklappar. Babblarna bakar pepparkakor, går Luciatåg och kan knappt vänta tills de får öppna sina julklappar! I denna sjung-med-musikal för småttingar får alla vara med och sjunga till våra mest älskade julvisor blandat med Babblarnas största hits!

Rekommenderad ålder: 2-5 år (yngre och äldre barn är självklart välkomna!) Det här är föreställningen för alla barn som inte kan sitta still.

a href=https://www.babblarna.se/live-jul target=_blankwww.babblarna.se/live-jul/a

Lämna gärna barnvagn hemma då den inte kan tas med in i salen.

Ta med sittkudde, till exempel en bälteskudde för bilen att sitta på.

Samtliga i publiken behöver biljett, även om man sitter i knäet.

Kvarstår restriktionerna gällande Covid- 19 vid speldatum, ges återköp exklusive serviceavgifter

Arr: Mys Artisteri
Längd: ca 45 min, ingen paus
Varmt välkomna!

Rullstolsplats bokas online a href=https://www.ticketmaster.se/event/594115?CL_ORIGIN=WebRull target=_blankHÄR!/a eller i Scalateaterns biljettkassa, a href=mailto:biljett@scalateatern.com?subject=MailFrånTicketmaster.sebiljett@scalateatern.com/a eller 054-190080 samt via ticketmasters tillgänglighetslinje 0776-707777

Redan i mitten av sextiotalet togs frågan upp om ett eventuellt konserthus i Växjö, men det skulle dröja ända fram till 1983 som idéerna på allvar började realiseras. Kommunstyrelsens arbetsutskott fick i uppgift att utreda möjligheterna till ett konserthus i staden och 1985 presenteras det första förslaget till en byggnad, ritad av professor Sten Samuelsson. Då man inte politiskt kunde enas om detta projekt läggs det ned 1986, men återupptas än en gång året därpå, nu med en ny ekonomisk finansieringsplan. Tillsammans med den lanseras en arkitekttävling som vinns av arkitekterna Henrik Jais-Nielsen, Mats White samt Ib och Henrik Wibroe.


Två konsertsalar och en samlingssal finns representerade i byggnaden. Christina Nilssonsalen, Karl-Birger Blomdahlsalen och Konserthuskällaren, varav Christina Nilssonsalen är den största med ca 800 sittplatser.

Datum / Tid

söndag, 26 december 2021 kl: 10:00

Plats

Växjö, VÄXJÖ KONSERTHUS

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad