Menu

LORDS OF THE SOUND - MUSIC IS COMING

Växjö

VÄXJÖ KONSERTHUS
tisdag, 1 oktober 2024 kl:19:00

Mot bakgrund av den stora framgången av musikprogrammet ”Hans Zimmers musik” i Sverige, Tyskland, Frankrike, Nederländerna och andra europeiska länder presenterar den berömda symfoniorkestern Lords of the Sound en ny storslagen show som heter ”Music is coming”.

Det här programmet är mer än bara en gåva till alla älskare av symfonimusik. Här får ni chans att höra musik från de senaste årens populäraste filmer och tv-serier: Game of Thrones, Dune, The Witcher, Vikings, Avatar, Pirates of the Caribbean, The Mandalorian, Det femte elementet, Harry Potter, Sagan om ringen, Mortal Combat, Matrix, Mad Max m. fl.

Populära soundtracks framförda av den stora symfoniorkestern Lords of the Sound som skapar en unik atmosfär av fantasivärldar kommer att förflytta dig till den magiska världen av kultfilmer, fascinerande berättelser och älskade karaktärer. Speciella kostymer, ljuseffekter, solisternas röster och kören i flera oktav kommer att inte bara ge ännu mer njutning, utan också lämna oförglömliga minnen om kvällen i sällskap med Lords of the Sound.

Missa inte den nya unika showen ”Music is coming” i Sverige 2024.

Längd: ca 2 tim och 30 min, inkl. paus.
Rullstolsplats bokas online Klicka HÄR! eller i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080 samt via ticketmasters tillgänglighetslinje 0776-707777, det går även att besöka Cultix på Storgatan 7 i Växjö.

OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns här på ticketmaster.se
Välkommen till Växjö Konserthus

Redan i mitten av sextiotalet togs frågan upp om ett eventuellt konserthus i Växjö, men det skulle dröja ända fram till 1983 som idéerna på allvar började realiseras. Kommunstyrelsens arbetsutskott fick i uppgift att utreda möjligheterna till ett konserthus i staden och 1985 presenteras det första förslaget till en byggnad, ritad av professor Sten Samuelsson. Då man inte politiskt kunde enas om detta projekt läggs det ned 1986, men återupptas än en gång året därpå, nu med en ny ekonomisk finansieringsplan. Tillsammans med den lanseras en arkitekttävling som vinns av arkitekterna Henrik Jais-Nielsen, Mats White samt Ib och Henrik Wibroe.


Två konsertsalar och en samlingssal finns representerade i byggnaden. Christina Nilssonsalen, Karl-Birger Blomdahlsalen och Konserthuskällaren, varav Christina Nilssonsalen är den största med ca 800 sittplatser.



Lords Of The Sound - Music Is Coming
2024-05-31 19:00:00
Karlstad, SUNDSTAAULAN



Lords Of The Sound - Music Is Coming
2024-09-28 19:00:00
Linköping, Linköping Konsert & Kongress



Lords Of The Sound - Music Is Coming
2024-10-02 19:00:00
Luleå, KARLSKRONA, Konserthusteatern Karlskrona

Datum / Tid

tisdag, 1 oktober 2024 kl: 19:00

Plats

Växjö, VÄXJÖ KONSERTHUS

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad