Menu

Julkonserten Änglaljus

Växjö

Växjö Teater
tisdag, 6 december 2022 kl:19:00

Kluge Music Performance presenterar:
Julkonserten Änglaljus
Växjö Teater
Tisdag 6 december 2022 kl 19.00
Insläpp från 18.00
Konserten pågår i c:a 1 timme & 30 minuter utan paus.

Det är med stor musikalisk och vänskaplig glädje tenorenJohn Kluge hälsar följande gästartister varmt välkomna till Julkonserten Änglaljus 2022:

Johan Stengård - Saxofon - www.stengard.com

Johan Stengård har en lång karriär som en av Sveriges mest uppskattade och efterfrågade instrumentala solister, med ett hundratal konserter per år och allt fler internationella framträdanden i Europa, Kina och USA. Johan Stengård är en av ABBA:s originalmusiker.

Tjugo solo CD album, medverkat i hundratals TV-shows, spelat med många av de stora nationella och internationella artisterna som Michael Bolton, ABBA, Celine Dion, Tomas Ledin, Jan Malmsjö, Eartha Kitt, Nelson Riddle, Harry Belafonte, Lena Horne, Tommy Steele, Sammy Davis J:r och många fler kända namn…

Kungen och drottningen har valt Johan att framträda vid flera officiella statsbesök utomlands. Johan har även bl. a varit inbjuden av thailändska regeringen att framträda i Thailand.

”Stengård arbetar för högtryck, han ger järnet. Varenda ton imponerar. Han nästan lyfter taket.” (Dagens Nyheter)
”You are a really good saxplayer, do you know that?” (Diana Ross)
”Very good play, very good play, Mr. Saxman!” (Desmond Tutu)

Operasångerskan Negar Zarassi - negarzarassi.com

Negar Zarassi, sopran, är utbildad på både Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och Högskolan för Scen och Musik i Göteborg. Hon rör sig fritt mellan genrer som opera, pop, jazz, tango musikal och folkmusik – på tv och på scen. Hon har på senare år gjort sig ett stort namn för den persiska publiken genom sin medverkan tv-programmet Persia’s Got Talent.

www.kluge.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Högsäsongen för teater i Växjö var kring Sigfridsmässomarknad i februari. Från 1807 användes en rödmålad lada som teaterlokal. Den låg vid stadens yttersta gräns mot väster – vid nuvarande konditori Askelyckan – och klarade de båda stadsbränderna 1838 och 1843. Ytterligare en teaterlokal omnämns på 1820-talet. Denna låg vid Teatertorget men förstördes vid branden 1843.

Datum / Tid

tisdag, 6 december 2022 kl: 19:00

Plats

Växjö, Växjö Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad