Menu

Best of the Boss - The Bruce Springsteen Tribute

Växjö

Växjö Teater
söndag, 21 april 2024 kl:19:00

En dröm, en vision som föddes för 12 år sedan blir nu verklighet.
Några av Sveriges mest välmeriterade och rutinerade musiker under stabil ledning av trummisen Robin Waernquist och sångaren/gitarristen Anders Eriksson började under en turné att skissa en genuin och riktigt bra Springsteen tribute.
Nu är drömmen realiserad och efter en succékonsert i Visby hösten 2023 ger sig THE PROMISED BAND ut på en rikstäckande turné.
Här har vi ett ytterst kompetent åttamannaband  som brinner för att återge den energi, ärlighet och kraft som präglar Springsteens musik. Med noggrannhet och kärlek återupplivar de alla legendariska låtarna som har berört miljontals människor världen över.
Skickliga instrumentalister kända från ett otal sammanhang trollbinder publiken med sina precisa musikaliska insatser. Varje låt, från episka "Born to Run" till gripande "The River", framförs med sådan precision och inlevelse att du nästan kan ta på magin på scenen.
För information om bokning av rullstolsplatser maila info@monarch.se 
Biljettköp är bindande och kan inte ångras eller ändras. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller således inte vid köp av evenemangsbiljetter. https://www.hallakonsument.se/varor-och-tjanster/konsert-och-evenemangsbiljetter/
Åldergräns 13 år.

Högsäsongen för teater i Växjö var kring Sigfridsmässomarknad i februari. Från 1807 användes en rödmålad lada som teaterlokal. Den låg vid stadens yttersta gräns mot väster – vid nuvarande konditori Askelyckan – och klarade de båda stadsbränderna 1838 och 1843. Ytterligare en teaterlokal omnämns på 1820-talet. Denna låg vid Teatertorget men förstördes vid branden 1843.



Best Of The Boss - The Bruce Springsteen Tribute
2024-05-11 19:00:00
Blandat, VISBY, Wisby Strand

Datum / Tid

söndag, 21 april 2024 kl: 19:00

Plats

Växjö, Växjö Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

495kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad