Menu

Från Di Leva till Bowie

Växjö

Växjö Teater
lördag, 27 april 2024 kl:19:00

Välkommen till en spännande och nyskapande föreställning och ett möte mellan en av världens kanske mest inflytelserika artister och Thomas Di Leva som inte utan fog kan kallas Sveriges svar på David Bowie. 
Med Thomas egna ord ”Utan David Bowie hade jag nog aldrig blivit artist över huvud taget”
Life On Mars, Heroes, Let’s Dance, Under Pressure, Vem ska jag tro på?, Vi har bara varandra, Vad är frihet?, Miraklet…listan på hits är lång så detta är en konsert utan ett tråkigt ögonblick med låtar i absolut högsta klass.
Dagens Nyheter bland andra, hyllade CHANGES, Thomas Di Levas hyllning till David Bowie och skrev ”Di Leva är “kusligt röstlik” och “återskapar David Bowies sound så nära det bara går.”
Som Thomas Di Leva själv säger:
- Bowies popkulturella gärning kan inte överskattas och kan inte nog poängteras - Bowies unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers av musiker, konstnärer, idéer och kultur. 
Min intention med denna föreställning är att bjuda publiken på en personlig musikalisk och visuell resa, där min musik och mitt artisteri möter David Bowies betydelsefulla låtskatt.
 
Välkommen till en personlig och fascinerande föreställning i tid och rum där publiken får njuta av Di Leva & Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva.
Presenteras av Monarch Music, Programbolaget & United Stage 

Högsäsongen för teater i Växjö var kring Sigfridsmässomarknad i februari. Från 1807 användes en rödmålad lada som teaterlokal. Den låg vid stadens yttersta gräns mot väster – vid nuvarande konditori Askelyckan – och klarade de båda stadsbränderna 1838 och 1843. Ytterligare en teaterlokal omnämns på 1820-talet. Denna låg vid Teatertorget men förstördes vid branden 1843.

Datum / Tid

lördag, 27 april 2024 kl: 19:00

Plats

Växjö, Växjö Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

595kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad