Menu

Sångarbröder (Växjö teater) - Danne Stråhed & Olle Jönsson

Växjö

Växjö Teater
söndag, 7 april 2024 kl:17:00

Två ikoner möts i en exklusiv och stämningsfull konsert där musiken förenar. Danne och Olle behöver ingen närmare presentation då båda två har en fantastisk låtskatt och karriär bakom sig. Dessutom befinner de sig fortfarande mitt i karriären trots alla år på scenen. De brukar synas var för sig men i denna unika konsert strålar de två vännerna samman och bjuder på alla sina hits från då till nu. Samtidigt berättar de sin historia på ett underhållande sätt. Med en bakgrund inom dansbandsmusiken tar de nu ut svängarna och bjuder på musik från olika genrer.
Danne gjorde succé i Melodifestivalen med låten Hallabaloo 2022 och Olle i Så mycket bättre där han blev den klart lysande stjärnan och nu är han återigen aktuell i Melodifestivalen 2024.
Hela konserten ackompanjeras av Dannes orkester Dynamo.
Konserten spelas utan paus i ca 1h 45 min.
Insläpp i salongen ca 25min innan konserten.
Handikapplatser bokas via 0454-52057 
Bokningsinformation: (läs mer här)
 Arrangör AMJ Produktion

Högsäsongen för teater i Växjö var kring Sigfridsmässomarknad i februari. Från 1807 användes en rödmålad lada som teaterlokal. Den låg vid stadens yttersta gräns mot väster – vid nuvarande konditori Askelyckan – och klarade de båda stadsbränderna 1838 och 1843. Ytterligare en teaterlokal omnämns på 1820-talet. Denna låg vid Teatertorget men förstördes vid branden 1843.

Datum / Tid

söndag, 7 april 2024 kl: 17:00

Plats

Växjö, Växjö Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

565kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad