Menu

PåskRock med WOLF och Conny Bloom

Örebro

Clarion Hotel Örebro
söndag, 31 mars 2024 kl:18:00

Äntligen dags för PåskRock igen! Eventet för alla rockers som vill uppleva en helg med skön musik där man kan träffa likasinnade i bekväma omgivningar på Clarion Hotel i Örebro.
Eventet som varit utsålt varje år, arrangeras nu för sjunde gången och Clarion Hotel Örebro kan presentera följande uppställning av band och musiker:
Kvällens huvudakt är det klassiska metalbandet Wolf. De har sedan sin start 1995 släppt nio fullängdsalbum. Det självbetitlade debutalbumet gavs ut 1999. Wolf har turnerat som förband till Saxon, Firewind, Tankard, W.A.S.P och Trivium. Deras nionde studioalbum släpptes i april 2022 med titeln Shadowland på skivbolaget Century Media. Grundare, sångare och gitarrist Niklas Stålvind har en osviklig känsla för klassisk Heavy Metal och som publik kan du vänta dig en smak av 80-talet men med en modern touch!
Han har kallats Sveriges enda riktiga rockstjärna och en nationalhjälte på gitarr. Conny Bloom slog igenom i slutet av 80-talet med Electric Boys med sin funkiga hårdrocks-psychedelia. När Conny började skriva på svenska kände han att nya dörrar öppnades för nya typer av låtar. Nu står han på Clarions scen med ett band fullt av namnkunniga musiker och det kommer garanterat att svänga!
Under kvällen får vi också musik från Rock-DJ Dennis Karlsson som spelar det bästa från sin samling.
Vi erbjuder ett helgpaket inklusive entré till spelningar och boende på fyrstjärniga Clarion Hotel Örebro natten mellan påskdagen (31/3) och annandag påsk inklusive frukost. Allt detta till påskspecialpriset 595:- per person vid del i dubbelrum, totalt 1190:- + serviceavgift för 2 personer.
Helgpaket med boende per person i enkelrum inklusive entré till spelningar: 1045:- + serviceavgift.
Vill man enbart köpa entré till spelningarna kostar det 300:- + serviceavgift.
Bar och matservering under hela kvällen. Antalet sittplatser är begränsat. Den som vill äta rekommenderas att boka bord. Detta görs på telefon: 019-670 67 07. (Mån-fre från kl 16.00)
Bord kan också bokas via länk: https://app.waiteraid.com/reservation/?hash=19a2b9246c7cc3b110f1ccb69325e174&version=new&mealid=447
Kom och upplev en oförglömlig helg tillsammans med andra rockers i musikstaden Örebro.
Ungefärliga hålltider:
Incheck från kl 15.00 den 31 mars (Påskdagen)
Kl 17.00: Bar och restaurang öppnar. Rock-DJ Dennis Karlsson spelar det bästa från sin samling.
Kl 20.00: Conny Bloom med band.
Kl 22.00: WOLF
Alla tider är cirka tider och kan ändras utifrån behov. Vid händelser arrangören inte kan styra över, t.ex. sjukdom, har Clarion Hotel rätt att göra förändringar av banduppställningen. Vid helt inställt event betalas entré och boendepaket tillbaka. Arrangören kan inte stå för resor eller andra kostnader.

Datum / Tid

söndag, 31 mars 2024 kl: 18:00

Plats

Örebro, Clarion Hotel Örebro

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

300kr - 1190

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad