Menu

A Tribute to Eagles - Valborgsmässoafton 2024.

Örebro

Clarion Hotel Örebro
tisdag, 30 april 2024 kl:18:00

A Tribute to Eagles är ett tillfälle för alla älskare av musiken från ett av kungabanden inom amerikansk folk- och countryrock, att uppleva en helg med skön musik där man kan träffa likasinnade i bekväma omgivningar på Clarion Hotel i Örebro.
Kvällens huvudakt är Tribute to Eagles, en hyllningskonsert till ett av de största och mest inflytelserika banden genom tiderna. Konserten är en oförglömlig resa där publiken får uppleva Eagles alla hits från början av 70-talet och framåt. Musikerna i bandet bakom denna konsert är några av Sveriges finaste, med namn som Lasse Lindbom, Patrik Lundström, Kjell Segebrant, Per Hjulström och Micke Littwold.
Observera att huvudakten går på scenen sist, cirka kl 21.00.
Under den tidiga kvällen blir det också musik från Fredrik Taliqua Josefsson, frontman i Close Quarters och Daniel Birath från Bad Poetry Band, aka Super Monkeys. De kommer att ge oss en akustisk tolkning av den amerikanska låtskatten.
Vi erbjuder ett helgpaket inklusive entré till spelningar och boende på fyrstjärniga Clarion Hotel Örebro den 30 april, inklusive frukost. Allt detta till specialpriset 595:- per person vid del i dubbelrum, totalt 1190:- + serviceavgift för 2 personer.
Helgpaket med boende per person i enkelrum inklusive entré till spelningar: 1045:- + serviceavgift.
Vill man enbart köpa entré till spelningarna kostar det 300:- + serviceavgift.
Bar och matservering under hela kvällen.
Antalet sittplatser är begränsat. Den som vill försäkra sig om sittplats rekommenderas att boka bord för middag. Detta görs på telefon: 019-670 67 07 (Mån-lör fr 16.00).
Bord kan också bokas via följande länk: https://app.waiteraid.com/reservation/...
Kom och upplev en oförglömlig helg i musikstaden Örebro.
Ungefärliga hålltider:
Incheck för boende gäster från kl 15.00.
Kl 18.00: Fredrik Josefsson och Daniel Birath.
Kl 21.00: A Tribute to Eagles
Alla tider är cirkatider och kan ändras utifrån behov. Vid sjukdom eller andra händelser som inte går att förutse, äger arrangören rätt att ändra banduppställningen. Vid helt inställt evenemang återbetalas kostnad för boendepaket och biljetter. Resor och andra kringkostnader ersätts dock ej.

Datum / Tid

tisdag, 30 april 2024 kl: 18:00

Plats

Örebro, Clarion Hotel Örebro

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

300kr - 1190

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad