Menu

Vinterrock Med Abramis Brama Och Prins Svart

Örebro

Clarion Hotel
lördag, 26 februari 2022 kl:08:00

VinterRock är ett tillfälle för alla rockers att uppleva en helg med skön musik där man kan träffa likasinnade i bekväma omgivningar på Clarion Hotel i Örebro.
Tung rock på svenska har alltid varit Abramis Bramas vision, från debutalbumet Dansa tokjävelns vals” 1999 till ”Tusen år” 2018. Rötterna till trädet som Abramis Bramas musik växer på finns i det sena 60-talet hos November och Pugh Rogefeldt, de klassiska riffmästarna Black Sabbath, Led Zeppelin, Mountain och Cream, men musiken innehåller också inslag från psykedelia till svensk folk till rena rama hårdrocken.
Prins Svart lirar hårdrock på svenska. Deras fjärde album Sanning/Makt släpptes den 23 april 2021 till genomgående lysande recensioner. Konstellationen har genomgått flera metamorfoser men har i nuvarande form med Mats Leven på sång utvecklats till ett band i sin egen rätt med en låtkatalog många i genren avundas.

Vi erbjuder ett helgpaket inklusive entre till spelningar och boende på fyrstjärniga Clarion Hotel Örebro inklusive frukost. Allt detta till specialpriset 595:- per person vid del i dubbelrum, totalt 1190:- + serviceavgift för 2 personer. Första drinken ingår också i paketpriset. (Öl/vin eller alkoholfritt)

Helgpaket med boende per person i enkelrum inklusive entre till spelningar: 1045:- + serviceavgift. Första drinken ingår också i paketpriset. (Öl/vin eller alkoholfritt).

Vill man enbart köpa entre till spelningarna kostar det 250:- + serviceavgift.

Bar och matservering under hela kvällen. Antalet sittplatser är begränsat. Den som vill äta rekommenderas att boka bord. Detta görs på telefon: 019-670 67 07.

Kom och upplev en oförglömlig helg tillsammans med andra rockers i musikstaden Örebro.

Både entrebiljetter och boendepaket säljs via Ticketmaster.se

Ungefärliga hålltider:
Incheck från kl 15.00
Kl 17.00: Bar och restaurang öppnar
Kl 20.00: Första band går på

Alla tider är cirka tider och kan ändras utifrån behov. Vid händelser arrangören inte kan styra över, t.ex. sjukdom, har Clarion Hotel rätt att göra förändringar av banduppställningen. Clarion Hotel Örebro följer riktlinjer från Folkhälsomyndigheten och Regeringen vad gäller krav på vaccination och liknande. Detta är ett event till specialpris som inte är avbokningsbart. Vid helt inställt event betalas entre och boendepaket tillbaka. Arrangören kan inte stå för resor eller andra omkostnader.

Medverkande: Abramis Brama och Prins Svart

Datum / Tid

lördag, 26 februari 2022 kl: 08:00

Plats

Örebro, Clarion Hotel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad